Πολιτισμός

«Terrifier 3»: H ανεξάρτητη ταινία τρόμου που ξεπέρασε το Joker σε εισιτήρια

Το Terrifier 3 σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του box office και σόκαρε τους πάντες. Αυτή η ανεξάρτητη ταινία τρόμου κατάφερε να νικήσει τεράστια ονόματα όπως το Joker: Folie à Deux και το The Wild Robot.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το Terrifier 3 συγκέντρωσε το εντυπωσιακό ποσό των 18,2 εκατομμυρίων δολαρίων αυτό το Σαββατοκύριακο και το τελικό ποσό μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Ο Art the Clown, του φανταστικού χαρακτήρα που πρωταγωνιστεί στο θρίλερ, είναι πλέον στην κορυφή του κόσμου, καθώς η ταινία έχει δημιουργήσει απίστευτο θόρυβο, με τους κριτικούς και το κοινό να την υποστηρίζουν θερμά.

Στο Rotten Tomatoes έχει σκοράρει ένα εντυπωσιακό 78%, κερδίζοντας και το Certified Fresh σήμα, ενώ το κοινό την βαθμολογεί ακόμη καλύτερα με 90%.

Η πτώση του Joker: Folie à Deux, βέβαια, βοήθησε το Terrifier 3 να κερδίσει ακόμη περισσότερο έδαφος, καθώς οι κινηματογράφοι άρχισαν να δίνουν περισσότερες προβολές στον τρόμο του Art the Clown.

Οι fans κατέκλυσαν τις κινηματογραφικές αίθουσες, πολλοί ντυμένοι με ρούχα Terrifier ή ακόμη και βαμμένοι σαν τον Art the Clown, κάνοντάς την προσέλευση στις αίθουσες να μοιάζει με γιορτή του τρόμου. Όσοι γνωρίζουν την ιστορία του Terrifier θυμούνται ότι ξεκίνησε σαν μια μικρή μικρού μήκους ταινία στην ανθολογία All Hallows’ Eve του Damien Leone.

Τώρα, η ταινία έχει μετατραπεί σε φαινόμενο που κατακτά τις αίθουσες, με τους θαυμαστές που την υποστήριξαν από την αρχή μέσω του Kickstarter να βλέπουν την επιτυχία της να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Αυτό που κάνει το Terrifier 3 να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο είναι ότι η δημιουργική ομάδα είχε πλήρη έλεγχο, χωρίς καμία παρέμβαση από τα στούντιο. Πρόκειται για μια ανόθευτη ταινία τρόμου, χωρίς συμβιβασμούς, κάτι που σπάνια βλέπουμε στη σημερινή εποχή όπου οι ταινίες τρόμου συχνά “καθαρίζονται” για να γίνουν πιο mainstream.

Υπάρχει μάλιστα η φήμη ότι το Terrifier 3 ίσως είναι η πρώτη ακατάλληλη ταινία που έφτασε στο νούμερο 1 του box office, κάτι που την καθιστά ακόμη πιο ιστορική.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button