Media

Μαριέλλα Σαββίδου: “Δεν φοβήθηκα τις αντιδράσεις για τον ρόλο της Τουρκάλας”

Η Μαριέλλα Σαββίδου, η Χαντισέ Βουρδάμπεη, σύζυγος του πλούσιου Τούρκου επιχειρηματία Οσμάν Βουρδάμπεη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Το ζεύγος Βουρδάμπεη ζει μέσα στα πλούτη, όμως, αυτή δεν είναι η αλήθεια. «Εκεί που ήμασταν του “παμπλούτου”, ξαφνικά προέκυψε οικονομικό πρόβλημα. Γίναμε μπατίρ, γιοκ ντιπ για ντιπ» όπως λέει χαρακτηριστικά η Μαριέλλα. Στη σειρά μιλάνε τούρκικα που ουσιαστικά είναι διάλογοι με ελληνικές και τούρκικες λέξεις που έχουν γράψει οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, «κάναμε πολλή δουλειά και με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο πολλούς μήνες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα».

Ενθουσιάστηκε όταν της πρότειναν το ρόλο και είπε «θα ακούω συνέχεια τουρκικά». Δεν φοβήθηκε τις αντιδράσεις για το ρόλο της Τουρκάλας γιατί ήθελε πολύ καιρό να συνεργαστεί με τους δύο δημιουργούς και δεν θα άφηνε «ένα ρόλο διαμάντι σε μια σειρά που είναι ένας κι ένας διαμαντάκια. Στην Κύπρο έχουμε πιο πολύ άκουσμα από Τουρκοκύπριους που έχουν διαφορετική προφορά από τους Τούρκους».

Σε αυτή τη σειρά «όλα είναι μέσα στην υπερβολή γι’ αυτό και είναι παρωδία, δεν υπάρχει τίποτα το φυσικό σε όλο αυτό». Και όπως λέει, «η υπερβολή στο μαλλί, στο make up, με βοηθά πολύ να παίξω. Είναι πολυεπίπεδη σειρά, έχει πάρα πολλά αστεία σε διαφορετικά επίπεδα. Έχει τύχει να ξαναδώ επεισόδιο και να πω δεν το “έπιασα” τότε, είναι τόσο κεντημένο, τόσο πυκνό το κείμενο».

Για τον τηλεοπτικό της σύζυγο Αλέξανδρο Αντωνόπουλο θα πει: «είναι τιμή μου που παίζω με τον Αλέξανδρο, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, είναι ένας τόσο νέος άνθρωπος στην αντίληψή του. Έχει πολύ φρέσκια ματιά στη ζωή που “βάζει τα γυαλιά” σε πολλούς νεότερους. Έχει αυτή τη φρεσκάδα και στο παίξιμο, είμαι πολύ τυχερή που είμαι μαζί του».

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», επόμενο επεισόδιο την Κυριακή στις 21:00.

Συντελεστές

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας

Παραγωγή: LUMAD – Έλενα Χατζηαλεξάνδρου

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Διαγούπη, Joyce Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Έλενα Χαραλαμπούδη, Χάρης Χιώτης

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Γιάννα Ζιάννη, Αντώνης Καλομοιράκης, Ηλιάνα Καλυμνάκη, Παναγιώτης Καρμάτης, Ιωάννα Κολονέλου, Σπύρος Κυριάκος, Πηνελόπη Μαλούση, Θάνος Μπίρκος, Ίρις Πανταζάρα, Μαριαλένα Ροζάκη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button