Πολιτισμός

ΗΠΑ: Πρώτη προσωπική προεκλογική ομιλία του Ίλον Μασκ υπέρ του Τραμπ

Εκδήλωση στην Φιλαδέλφεια διοργάνωσε ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Με κάθε τρόπο εκδηλώνει την θερμή του υποστήριξη στην υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ για την προεδρία των ΗΠΑ ο Ίλον Μασκ.

Ο εκεντρικός δισεκατομμυριούψος διοργάνωσε για πρώτη φορά προσωπική προεκλογικη ομιλία στην Πενσιλβάνια, μια από τις πολιτείες – κλειδιά για την έκβαση της αναμέτρησης της 5ης Νοεμβρίου.

«Προφανώς θέλουμε ασφαλή σύνορα. Θέλουμε ασφαλείς πόλεις (και) λογικά έξοδα για να μην έχουμε τρελό πληθωρισμό. Θέλουμε ελευθερία του λόγου. Θέλουμε να τηρηθεί το Σύνταγμα. Και, ξέρετε,τι μου λένε κατά καιρούς ότι αυτά είναι δεξιά ρητορική.οτι είμαι τρελός; Αυτές είναι κυριολεκτικά οι θεμελιώδεις αξίες που έκαναν την Αμερική αυτό που είναι σήμερα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ίλον Μασκ στην ομιλία του, μπροστά σε ένα θερμό κοινό υποστηρικτών των Ρεπουμπλικάνων στην Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα, κάλεσε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο όσο το δυνατόν νωρίτερα, προκαλώντας αμηχανία στο πλήθος, το οποίο έχει συνηθίσει από τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων να απορρίπτει τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία χωρίς φυσική παρουσία στις κάλπες.

Ο ιδρυτής της Tesla και της Space X, φέρεται να έχει προβεί σε δωρεές άνω των 75 εκατομμύριων δολάριων, όντας ένας από τους βασικούς χορηγούς της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button