Τεχνολογιά

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής της Χεζμπολάχ – Galaksias Portal News

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε σήμερα, ότι σκότωσε τον Nasser Abd al-Aziz Rashid, αναπληρωτή διοικητή της Χεζμπολάχ στην περιοχή Bint Jbeil στο νότιο Λίβανο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Rashid ήταν αναπληρωτής διοικητής της Χεζμπολάχ στην περιοχή Bint Jbeil του νότιου Λιβάνου, περιοχή που χρησιμοποιούσε η Χεζμπολάχ για να πραγματοποιεί επιθέσεις εναντίον ισραηλινών πολιτών, δήλωσε ο στρατός.

Ο Ισραηλινός στρατός  πρόσθεσε, ότι τα στρατεύματά του συνέχισαν να πραγματοποιούν τοπικές και στοχευμένες επιδρομές εναντίον ανθρώπων και υποδομών της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο, όπου κατέστρεψαν με επιτυχία πολλά όπλα.

Ένα από τα όπλα που φέρεται να κατέστρεψε ο IDF στο νότιο Λίβανο ήταν ένας εκτοξευτής αντιαρματικών πυραύλων «Kornet» που ήταν έτοιμος να εκτοξεύσει πυραύλους προς χωριά στο βόρειο Ισραήλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Παρά το γεγονός ότι οι μαχητές της Χεζμπολάχ εκτόξευσαν ρουκέτες προς τους στρατιώτες των ισραηλινών δυνάμεων που εκτελούσαν επιχειρησιακές δραστηριότητες στο νότιο Λίβανο την Παρασκευή 18/10, ο στρατός επιβεβαίωσε ότι δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί στρατιωτών το, ενώ  ένα αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ χτύπησε και κατέστρεψε τον εκτοξευτή που είχε εκτοξεύσει τις ρουκέτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button