Τεχνολογιά

Πέθανε η ηθοποιός Αλέκα Τουμαζάτου – Galaksias Portal News

Έφυγε από τη ζωή η Αλέκα Τουμαζάτου, γνωστή ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, με μεγάλη συμμετοχή σε δημοφιλείς παραστάσεις και ταινίες.

Η είδηση του θανάτου της κοινοποιήθηκε μέσω ανάρτησης του Σπύρου Μπιμπίλα στα κοινωνικά δίκτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπιμπίλας έγραψε στην ανάρτησή του: «Μόλις πληροφορηθήκαμε με μεγάλη θλίψη πως χθες έφυγε από κοντά μας μια αξιόλογη και ευγενική φυσιογνωμία του θεάτρου μας, γνωστή και από τις πολλές εμφανίσεις της παλιότερα στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Η Αλέκα Τουμαζάτου, μαθήτρια του Πέλου Κατσέλη, μια από τις πιο γλυκές παρουσίες στον χώρο μας και εκλεκτό μέλος του ΤΑΣΕΗ. Καλό ταξίδι, Αλέκα μας, και συλλυπητήρια στην οικογένειά σου από όλους μας».

Η Αλέκα Τουμαζάτου ήταν απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Πέλου Κατσέλη και αποτελούσε σημαντικό μέλος του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών), ενώ συμμετείχε και σε θεατρικές παραστάσεις στο Παρίσι στα θέατρα Theatre International και Theatre de l’ Epee de Bois.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίστοιχα, στην Ελλάδα συνεργάστηκε με τα εξής: Εθνικό Θέατρο, Θέατρο Τέχνης (Κ. Κουν), Θεατρική Λέσχη Βόλου, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων και με πολλούς θιάσους του ελεύθερου θεάτρου όπως: Μικρό Θέατρο, Ράμπα, Ελεύθερο Θέατρο, Νέο Πανελλήνιο, Ανοιχτό Θέατρο, Απεικόνιση (Κ. Βασιλάκου), Θέατρο Κύβος, Αθμόνιο κ.ά.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button