LifeStyle

Το αδιανόητα γεμάτο πρόγραμμά του για το 2025 – Galaksias Portal News

Εν αναμονή της νέας ταινίας «Mission: Impossible 8» ο Τομ Κρουζ έχει στα σκαριά δύο νέες παραγωγές για το 2025 στις οποίες πρόκειται να πρωταγωνιστήσει.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν προλαβαίνει τις δουλειές, αφού έχει ήδη έτοιμες δύο παραγωγές τις οποίες οι φαν αναμένουν με ανυπομονησία. Παράλληλα ο Τομ Κρουζ δουλεύει αδιάκοπα για τα γυρίσματα μίας νέας ταινίας – η οποία ως τώρα δεν έχει τίτλο – , στη συνέχεια θα ασχοληθεί με την προώθηση του Mission Impossible και το καλοκαίρι θα «πέσει με τα μούτρα» στην παραγωγή κι άλλης ταινίας, του «Broadsword».

Σύμφωνα με το World of Reel, ο Χολιγουντιανός σταρ θα συνεργαστεί με τον Alejandro G. Iñàrritu σε μια άτιτλη προς το παρόν ταινία. Το καστ της θα είναι μεγάλο και θα περιλαμβάνει τους Σάντρα Χιούλερ, Τζέσι Πλίμονς, Ριζ Άχμεντ, Τζον Γκούντμαν, Μάικλ Στούλμπαργκ και Σόφι Ουάιλντ. Τα γυρίσματα έχουν οριστεί για το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Το σενάριο ακολουθεί «τον πιο ισχυρό άνθρωπο στον κόσμο, ο οποίος ξεκινά μία απίστευτη αποστολή για να αποδείξει ότι είναι ο σωτήρας της ανθρωπότητας πριν η καταστροφή που έχει προκαλέσει καταστρέψει τα πάντα».

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγωγή της ταινίας, ο Κρουζ θα πρέπει να ξεκινήσει την προώθηση του «Mission: Impossible 8» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου 2025. Δεν αποκλείεται η πρεμιέρα να γίνει στις Κάννες ειδικά μετά την άκρως θερμή υποδοχή που έλαβε το «Top Gun: Maverick» στην Κρουαζέτ πριν από δύο χρόνια.

Το ρέιλερ του «Mission: Impossible 8»:

Τον Ιούλιο του 2025, ο Κρουζ θα ξεκινήσει τη δεύτερη παραγωγή με τον τίτλο «Broadsword» σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Μακουάρι. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στο πρωταγωνιστικό καστ θα βρίσκονται η βραβευμένη με Όσκαρ Μαριόν Κοτιγιάρ και ο Χένρι Καβίλ.

Το «Broadsword» βασίζεται σε πρωτότυπη ιστορία του σκηνοθέτη και αφηγείται την ιστορία «μιας μυστικής επιχείρησης κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου όπου ο αρχηγός της είναι ο μοναδικός επιζών. Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή του μέσα στο χάος του πολέμου».

Σημειώνεται ότι υπάρχει έτοιμη στο συρτάρι και μία νέα ιστορία για το «Top Gun 3». Ο συμπρωταγωνιστής του στο «Maverick» Γκλεν Πάουελ σε παλαιότερη συνέντευξή του επιβεβαίωσε ότι ο Αμερικανός ηθοποιός διάβασε την ιστορία που έγραψε ο Τζόζεφ Κοσίνσκι και του άρεσε πολύ.

To άρθρο Ο Τομ Κρουζ δεν ξεκουράζεται ποτέ: Το αδιανόητα γεμάτο πρόγραμμά του για το 2025 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button