Media

Ντέπυ Γκολεμά: “Είχαμε ξελαρυγγιαστεί δύο χρόνια τώρα να λέμε στη Φαίη Σκορδά ότι δεν της πάει ο ΣΚΑΪ”

Το τηλεοπτικό τοπίο σχολίασε η Ντέπυ Γκολεμά μέσα από την εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι, αναφερόμενη στους παρουσιαστές αλλά και τον ανταγωνισμό.

«Φαντάζομαι ο φετινός ανταγωνισμός θα «εξαγριωθεί» ακόμη περισσότερο. Έχουν γίνει τραγικά λάθη αλλά δεν με εκπλήσσει αυτό. Το θέμα του νεκρού ποδοσφαιριστή δεν το διαχειρίστηκαν καλά. Ο κάθε νοήμων άνθρωπος θα ήταν έξαλλος για το πώς παρουσιάστηκε αυτό το θέμα, γι΄αυτό και ο Γιώργος Λιάγκας “τα μάζεψε” και ζήτησε συγγνώμη σα βρεγμένη γάτα. Βέβαια υπάρχουν και οι παραιτήσεις πολλές φορές, που ενίοτε γίνονται και δεκτές να θυμίσω.

Είχαμε ξελαρυγγιαστεί δύο χρόνια τώρα να το λέμε στην Φαίη, ότι δεν της πάει ο ΣΚΑΙ. Ο ΣΚΑΙ δεν έχει τέτοιου είδους εκπομπές. Επιτέλους άκουσε την πρόταση του MEGA, τρέχοντας έπρεπε να πάει, βρήκε την υγειά της. Πρώτη ή δεύτερη θα είναι και θα πάει εξαιρετικά.

Έχει δίπλα της η Φαίη μία ωραία παρέα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που καταλαβαίνει πού βρίσκεται, καταλαβαίνει σε ποιο κανάλι βρίσκεται, στα υπόλοιπα «έπαιζε» και λίγο. Είναι σοβαρός και αυτό που πρέπει. Δεν πέρναγε καλά στην εκπομπή της Καινούργιου. Ο Ουγγαρέζος εξελίσσεται τηλεοπτικά, δεν νομίζω ότι πρέπει ακόμα να πάρει δική του εκπομπή. Είναι ένας συμπαθής κύριος σε μία ωραία εκπομπή».

Αναφορικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ντέπυ Γκολεμά ήταν κατηγορηματική: «Δεν συμφωνώ ένας άνθρωπος να έχει 3 εκπομπές. Είμαστε σε μία εποχή που κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη να κάνει μια δουλειά. Όταν έρχεται ένας άνθρωπος και σου παίρνει 2 και 3 εκπομπές, και υπάρχει μια μονοκρατορία σε κάθε κανάλι, δεν το βρίσκω ωραίο. Το έχω δει μόνο να συμβαίνει σε άντρες. Δεν έχω δει μια γυναίκα να έχει δύο εκπομπές. Ξαφνικά βλέπεις παντού τον Γρηγόρη. Κάλος είναι και τον εκτιμώ αλλά too much. Δεν θα τον έβλεπα σε πρωινό, μου αρκούν οι 3 εκπομπές που έχει».

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button