Τεχνολογιά

Το εύκολο κόλπο για κάθε οικογένεια – Galaksias Portal News

Όταν γίνεσαι γονιός, η υγεία και η ευημερία των παιδιών σου είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα της ζωής σου. Ξέρεις, όμως, πάντα πώς να τη διασφαλίσεις;

Η σωστή διατροφή είναι κάτι που απασχολεί πολύ τους σημερινούς γονείς, γνώριζες όμως ότι σημαντικό ρόλο σε αυτή δεν παίζει μόνο το φαγητό αλλά και το νερό που καταναλώνουμε; Όσο υγιεινά και αν είναι τα τρόφιμα που δίνεις στα παιδιά σου, αν το νερό που πίνουν δεν είναι καθαρό ή αρκετό, τότε τα οφέλη θα είναι πολύ λίγα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς, όμως, θα μπορεί να έχει η οικογένειά σου άφθονο ποιοτικό νερό γρήγορα και οικονομικά; Το εμφιαλωμένο νερό είναι ασύμφορο για τόσα άτομα σίγουρα. Πολλά νοικοκυριά επιλέγουν τη λύση του φίλτρου, το οποίο οπωσδήποτε είναι μια πολύ καλή επιλογή, ωστόσο δεν λύνει το πρόβλημα της θερμοκρασίας του νερού.

Το να βάζουμε μπουκάλια στο ψυγείο είναι η συνταγή της αποτυχίας για μια οικογένεια με 1-2 παιδιά. Σύντομα, όλοι συνειδητοποιούν ότι καταναλώνουν νερό πιο γρήγορα από όσο προλαβαίνει να κρυώσει και αναγκαστικά περιορίζουν την πρόσληψη νερού.

Υπάρχει, όμως, ένας εξαιρετικά απλός και οικονομικός τρόπος να έχεις συνέχεια κρύο (ή και ζεστό) φιλτραρισμένο νερό που δεν έχεις σκεφτεί. Ο επιτραπέζιος ψύκτης Polaris από την Rainbow Waters.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Σου φαίνεται περίεργο να βάλεις έναν ψύκτη στο σπίτι σου; Διαβάζοντας παρακάτω θα αναρωτιέσαι πώς δεν το είχες κάνει τόσο καιρό.

Νερό στη θερμοκρασία που το θέλεις όποτε το θέλεις

Ζητάς όσο τίποτα ένα δροσιστικό ποτήρι νερό μόλις γυρνάς στο σπίτι από μια απαιτητική μέρα; Δεν χρειάζεται να δεις αν έχεις νερό στο ψυγείο ή παγάκια στην κατάψυξη. Πατάς απλώς ένα κουμπί και έχεις όσο νερό χρειάζεσαι για να ξεδιψάσεις. Το ίδιο ισχύει και αν θέλεις ζεστό νερό, για να φτιάξεις τον καφέ σου ή κάποιο άλλο ρόφημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ψύκτης Polaris συνδέεται με την παροχή του δικτύου ύδρευσης, οπότε δεν έχεις να ανησυχείς για μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού. Απολαμβάνεις άφθονο νερό σε όποια θερμοκρασία θέλεις, χωρίς διαφορά από το να ανοίγεις τη βρύση. Μόνο που δεν χρειάζεται να έχεις μία ακόμα έννοια στο μυαλό σου, για να έχεις νερό στο ψυγείο.

Καθαρό νερό χωρίς περιορισμούς και με σεβασμό στο περιβάλλον

Δυστυχώς, ακόμα και στην πιο καινούρια οικοδομή, το νερό του δικτύου δεν είναι όσο καθαρό (και άρα ωφέλιμο) θα έπρεπε. Καταρχάς, τοποθετείται χλώριο για τον καθαρισμό του νερού στο δίκτυο, ενώ συχνά ανευρίσκονται στο νερό μικροοργανισμοί και βαρέα μέταλλα. Αν, μάλιστα, πρόκειται για παλιό σπίτι με τις αντίστοιχες σωληνώσεις, η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη.

Ο ψύκτης Polaris έχει ενσωματωμένο φίλτρο ενεργού άνθρακα, το οποίο συγκρατεί όλες αυτές τις βλαβερές ουσίες. Στην πράξη, δηλαδή, προσφέρει πεντακάθαρο και υγιεινό νερό, όπως ένα φίλτρο βρύσης με το επιπλέον όφελος ότι το νερό καταλήγει στο ποτήρι μας στη θερμοκρασία που επιθυμούμε.

Έτσι, σου δίνει τη δυνατότητα να αποφύγεις τα πλαστικά μπουκάλια, αφού μπορείς να έχεις δροσερό και υγιεινό νερό στο σπίτι αμέσως χωρίς να πρέπει να αγοράσεις σε εμφιαλωμένο νερό. Τέρμα, λοιπόν, στο κουβάλημα, την ταλαιπωρία και τα δεκάδες πλαστικά μπουκάλια, επιλέγοντας μια πολύ περισσότερο οικολογική και βιώσιμη λύση!

Υγεία, άνεση και σεβασμός του περιβάλλοντος με τον πιο οικονομικό τρόπο

Φιλτράρισμα, ψύξη και θέρμανση νερού. Κανονικά για αυτές τις τρεις λειτουργίες χρειάζεται κανείς πολλές επιμέρους συσκευές που η κάθε μία καταναλώνει ενέργεια και άρα χρήματα.

Με τον επιτραπέζιο ψύκτη Polaris, όμως, όλα αυτά μπορούν να γίνουν με μία μόνο συσκευή, καταργώντας την ανάγκη χρήσης ψυγείου για το νερό, αλλά και βραστήρα. Ο ψύκτης, μάλιστα, έχει εξαιρετικά οικονομική λειτουργία και επομένως δεν επιβαρύνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Παρόλο που μέσα σε λίγες ημέρες γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας και του νοικοκυριού.

Εύχρηστη λειτουργία για όλους

Πρόκειται για έναν μικρό επιτραπέζιο ψύκτη, ο οποίος τοποθετείται στην κουζίνα και πιάνει ελάχιστο χώρο.

Επιπλέον, καθώς είναι επιτραπέζιος ψύκτης touch screen, είναι πολύ απλός στη χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από μικρά παιδιά με ασφάλεια.

Ο επιτραπέζιος ψύκτης αφής Polaris παρέχεται δωρεάν από την Rainbow Waters, οπότε ο χρήστης αγοράζει μόνο το ανταλλακτικό του φίλτρου. Πρόκειται για ένα απίστευτο deal που μπορεί να βοηθήσει κάθε οικογένεια να κάνει οικονομία, αλλά και να αποκτήσει την καλή συνήθεια της κατανάλωσης άφθονου ολοκάθαρου νερού.

Ανακαλύψτε τώρα τον ψύκτη Polaris από την Rainbow Waters και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με ένα μόνο κλικ!

 

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button