Πολιτική

Εδώ θα στεγαστεί το στρατηγείο Κασσελακη – Ποιοι θα έχουν γραφείο και η ιστορία του κτιρίου

Επτασφράγιστο μυστικό κρατούσαν στο επιτελείο του Στέφανου Κασελάκη τον χώρο που θα στεγάσει τα νέα του γραφεία

Ωστόσο, συμφωνα με πληροφορίες τα γραφεία που έκλεισε ο Στέφανος Κασσελάκης για να στήσει το νέο του στρατηγείο αποκαλύφθηκαν και βρίσκονται στον Ταύρο.

Πρόκειται για έναν στάβλο του 1800 ο οποίος ανακατασκευάστηκε επί της οδού Κυδωνίων στον Ταύρο. 

Πλέον έχει γίνει ένας «σύγχρονος πολυχώρος» ο οποίος μέχρι πρότινος στέγαζε γραφειακούς χώρους και φιλοξενούσε δράσεις και εκθέσεις.

Όπως ήδη έγραψε το newsit.gr στο κτίριο των 1500 τετραγωνικών στον Ταύρο υπάρχουν τρία γραφεία (ένα για τον Στέφανο Κασσελάκη, ένα για τον Μανώλη Καπνισάκη και ένα για το γραφείο Τύπου και τα στελέχη που τον πλαισιώνουν). Στον υπόλοιπο χώρο θα στεγαστούν οι εθελοντές και προφανώς όσα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσουν να στηρίξουν τον Στέφανο Κασσελάκη στο οποίο του εγχείρημα. Στο επιτελείο του έχουν προστεθεί αναλυτές, επικοινωνιολόγοι και εταιρία δημοσκοπήσεων.

Το συμφωνητικό για την ενοικίαση των γραφείων ισχύει μέχρι και τις δεύτερες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ακόμα ότι αν χάσει και το συνέδριο, σκέφτεται τη διενέργεια εσωτερικού δημοψηφίσματος και ευελπιστεί ότι θα έχει συγκεντρώσει 35.000 ακόλουθους στην πλατφόρμα του έφτιαξε.

To άρθρο Εδώ θα στεγαστεί το στρατηγείο Κασσελακη – Ποιοι θα έχουν γραφείο και η ιστορία του κτιρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button