Media

Χρήστος Μάστορας: Θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη μετά τα όσα έγιναν με την Μαρινέλλα και τον μάνατζερ του – Οι όροι που θέτει

Λίγο καιρό μετά την απόφαση της Μαρινέλλας να αποκλίσει τον Χρήστο Μάστορα από την συναυλία της στο Ηρώδειο και την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας των Μελισσών με το επί σειρά ετών μάνατζερ τους, Γιάννη Κουτράκη, ο Χρήστος Μάστορας θα δώσει την πρώτη του συνεντευξη, απαντώντας στα παραπάνω θέματα.

Σύμφωνα με τη Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», υπάρχουν πολλά αιτήματα τόσο στη δισκογραφική του εταιρία, Panik Records, όσο και στην εταιρία παραγωγής της ταινίας για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Ο ίδιος λοιπόν και η εταιρία του αποφάσισαν να μιλήσει στο «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Χρήστος Μάστορας θα μιλήσει για όλα όσα απασχόλησαν την επικαιρότητα χωρίς όμως να κατονομάζει. Η «συμφωνία» που έχει γίνει είναι να του γίνουν ερωτήσεις σχετικά με τα φλέγοντα ζητήματα χωρίς όμως διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button