Media

Βασίλης Δήμας για Νότη Σφακιανάκη: “Ξαφνικά μετά από…

Ο Βασίλης Δήμας μίλησε στην κάμερα του “Πρωινό Σουσου” για τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Πασχάλη Τερζή, αλλά και την αποχή του Νότη Σφακιανάκη από το προσκήνιο.

Ο τραγουδιστής αρχικά, περιέγραψε τη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Μαζωνάκη:

“Όταν μου ζητήθηκε να γράψω και τον γνώρισα ήμουν ενθουσιασμένος, γιατί αυτό που βλέπεις αυτό είναι. Πέρα από την επιτυχημένη πορεία του, ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος, είναι αυτό που βλέπεις και ακούς. Δεν έχω γνωρίσει την αδελφή του”.

Για τη δικαστική διαμάχη του τραγουδιστή με την αδερφή του σημείωσε:

“Είναι λίγο ριψοκίνδυνο αυτό το πράγμα. Επικίνδυνο δεν είναι, γιατί όταν έχεις έναν άνθρωπο που σε αγαπά πραγματικά, θέλει το καλό σου. Γενικά θεωρώ ότι πρέπει να προστατεύουμε την οικογένειά μας, εκτός αν είναι κάποιος του χώρου”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Πασχάλη Τερζή και τα καλά λόγια που είχε πει για τον ίδιο πριν από λίγα χρόνια:

“Ο Πασχάλης Τερζής είναι ένα τεράστιο παράσημο στη ζωή μου. Όταν τον άκουσα να μιλάει για μένα, ένιωσα ότι κάτι δεν κάνω λάθος στη δουλειά αυτή, για κάποιον λόγο υπάρχω. Ο Πασχάλης θα μείνει πάντα έτσι όπως τον θυμόμαστε: φωνάρα και σπουδαίος άνθρωπος”.

 

“Έχω ζήσει συγκλονιστικές στιγμές δίπλα στον Νότη”

Έπειτα, ο Βασίλης Δήμας σχολίασε ότι οι άνθρωποι που παλιά κατέκριναν τον Νότη Σφακιανάκη, τώρα τον αποζητούν και αναρωτιούνται αν θα επιστρέψει:

“Θυμάμαι επικοινωνιακά να λαβώνεται από διάφορους ανθρώπους ο Νότης, που αυτοβούλως έλεγαν διάφορα πράγματα για τον Νότη δημοσίως. Δεν χρειάζεται να επεκταθώ, όλος ο κόσμος ξέρει και ξαφνικά μετά από αυτήν την απουσία, [λένε] «πού είναι ο Νότης, ο μεγάλος Νότης;». Ήμασταν φίλοι, είπε 30 τραγούδια μου, μακάρι να επιστρέψει! Αλλά είναι σεβαστή η επιλογή του, έτσι κι αλλιώς αυτοί οι άνθρωποι δεν φεύγουν ποτέ. Δεν τίθεται θέμα επιστροφής, είναι τόσα πολλά τα τραγούδια”.

Τέλος, ο τραγουδιστής μοιράστηκε μερικές αναμνήσεις που έχει από τον καλλιτέχνη:

“Πήγα τελευταία φορά στον «Βοτανικό» πριν τον κορωνοϊό. Τον πήρα μια αγκαλιά, σταθήκαμε για 1-2 δευτερόλεπτα και ένιωσα σαν να ήταν αγκαλιά καλλιτεχνικού μπαμπά-γιου. Μια φοβερή στιγμή. Έχω ζήσει συγκλονιστικές στιγμές δίπλα στον Νότη. Τα ταβερνάκια που πηγαίναμε με τους γονείς μου, δηλαδή θυμάμαι πολύ ωραίες στιγμές, έχω περάσει τα καλύτερα μου χρόνια με αυτόν τον άνθρωπο”.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button