Τεχνολογιά

«Πρέπει να πάρω το μήνυμα από την ομάδα για να πω πάλι για πρόκριση στο φάιναλ φορ της Euroleague» – Galaksias Portal News

Ο Εργκίν Αταμάν… συνηθίζει τα… μεγάλα λόγια, αλλά αυτή τη φορά… δεν θα τα πει μέχρι να λάβει το μήνυμα από την ομάδα. Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού, μπορεί να βγήκε αληθινός πέρυσι, όταν προέβλεψε αρχικά ότι ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί στο φάιναλ φορ της Euroleague στο Βερολίνο και εν συνεχεία ότι θα κατακτήσει τον τίτλο, αλλά στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ανανέωσης της χορηγικής συνεργασίας των «πρασίνων» με την «Instacar» εξήγησε πως θα περιμένει πριν κάνει προβλέψεις.

«Πέρυσι το είπα αυτό γιατί είχα το σωστό μήνυμα στην αρχή της σεζόν με την ομάδα. Αυτή τη χρονιά πρέπει να περιμένω λίγο. Πρώτα χρειάζομαι το μήνυμα της ομάδας ότι είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στο Final Four. Σίγουρα στοχεύουμε και θα φτάσουμε σε αλλά πρώτα χρειαζόμαστε το μήνυμα της ομάδας στο παρκέ,» επισήμανε ο Εργκίν Αταμάν για να εκφράσει, με χιούμορ πάντως και ένα παράπονο αναφορικά στον μικρό αριθμό δημοσιογράφων που παρίστανται στις συνεντεύξεις Τύπου μετά τους αγώνες των «πρασίνων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στις συνεντεύξεις Τύπου των αγώνων έχουμε 4-5 δημοσιογράφους, τώρα έχει τόσους πολλούς. Η Instacar είναι πιο δημοφιλής από εμάς. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ, η πρώτη σεζόν της συνεργασίας μας με την Instacar συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας. Ήδη συνάντησα τον ιδιοκτήτη, ξέρω ότι αγαπάει το κομμάτι του Βοσπόρου όπως και εγώ. Χαιρόμαστε που η συνεργασία θα συνεχιστεί και ελπίζω η νέα σεζόν να είναι το ίδιο πετυχημένη. Πέρυσι ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα, αλλά και με τα αυτοκίνητα που μας έδωσαν».

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button