LifeStyle

Ο Πικέ κατηγορεί την Σακίρα για ψέμματα γύρω από τον χωρισμό τους και δηλώνει ευτυχισμένος

Έβγαλαν και πάλι τα “μαχαίρια”; Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Ζεράρ Πικέ έκανε αναφορά στον χωρισμό του από την Σακίρα, τονίζοντας ότι δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής σχετικά με το διαζύγιό τους.

Ζεράρ Πικέ και Σακίρα έχουν τραβήξει εδώ και λίγα χρόνια διαφορετικούς “δρόμους”, μετά το επεισοδιακό διαζύγιο που πήραν, με την διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια να κατηγορεί τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή για απιστία, βγάζοντας μάλιστα και σχετικά τραγούδια.

Η 47χρονη Σακίρα ανακοίνωσε ότι χώρισε με τον πρώην αστέρα της Μπαρτσελόνα τον Ιούνιο του 2022 και τον Πικέ να συνεχίζει τη ζωή του, κάνοντας γνωστή την σχέση του με την 25χρονη Κλάρα Τσία. Μετά από αρκετές συζητήσεις, το πρώην διάσημο ζευγάρι έφτασε σε συμβιβασμό για την επιμέλεια των δυο παιδιών τους (τον Μίλαν και τον Σάσα).

Ο Πικέ ωστόσο, σε συνέντευξή του στο CNN, δεν δίστασε να κατηγορήσει την Σακίρα και να συνεχίσει την διαμάχη μεταξύ τους. Ο πρώην ποδοσφαιριστής είπε ότι η μητέρα των δύο παιδιών του δεν υπήρξε απόλυτα ειλικρινείς, γύρω από τον χωρισμό τους, ενώ δήλωσε ευτυχισμένος στη νέα του σχέση.

“Στο τέλος, η αλήθεια ή ό,τι συμβαίνει ή συνέβη δεν λέγεται με τον τρόπο που λέγεται. Δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό”, δήλωσε αρχικά ο Πικέ στο CNN.

“Το καλύτερο είναι ότι στο τέλος περιβάλλομαι από τους αγαπημένους μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους που πραγματικά με γνωρίζουν. Ξέρουν ποιος είμαι και τι έχω κάνει και αυτό μου προσφέρει ηρεμία. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, περνάω υπέροχα και αισθάνομαι προνομιούχος.

Η ζωή που έχω ζήσει, τα υπέροχα παιδιά μου και η οικογένειά μου, οι φίλοι ζωής που έχω, από το σχολείο ακόμα, με κάνουν να νιώθω καλά”.

To άρθρο Ο Πικέ κατηγορεί την Σακίρα για ψέμματα γύρω από τον χωρισμό τους και δηλώνει ευτυχισμένος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button