Τεχνολογιά

Καταιγιστικοί στην πρεμιέρα τους οι πρωταθλητές – Με 132-109 συνέτριψαν οι Σέλτικς τους Νικς! – Galaksias Portal News

Πρώτα έγραψαν ιστορία αφού είδαν το 18ο μπάνερ πρωταθλητή να ανεβαίνει στην οροφή του TD Garden και μετά τρόμαξαν για τα καλά την λίγκα.

Οι πρωταθλητές Μπόστον Σέλτικς πάτησαν το… πόδι στον γκάζι και με το απίθανο στατιστικό των 29 τριπόντων, όσοι και το ρεκόρ των Μπακς (2020) πάτησαν με +23 τους ανανεωμένους Νιου Γιορκ Νικς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής μέτρησε συνολικά 37 πόντους με 8/11 τρίποντο και είχε 14 στα 18 σουτ στα 30′ που αγωνίστηκε, με τον περσινό MVP των τελικών Τζέιλεν Μπράουν να μετράει 23 πόντους.

Ενώ και οι Γουάιτ (24π.), Χόλιντεϊ (18π.) και Χόρφορντ (11π.) τα έβαζαν από παντού για την άνετη νίκη, που αφήνει πικρή γεύση στο τέλος καθώς οι πρωταθλητές είχαν 10 σερί άστοχα τρίποντα για να γράψουν ιστορία με 30 τρίποντα σε ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι Νικς αν και σούταραν με 55% στο ματς, ο ΜακΜπράιντ ήταν η αποκάλυψη στα 26′ που αγωνίστηκε, αφού μέτρησε 22 πόντους, όσους είχε και ο σούπερ σταρ της ομάδας, Μπράνσον. Τέλος το νέο μεταγραφικό απόκτημα Καρλ Άντονι Τάουνς είχε 12 πόντους, με επτά ριμπάουντ, ενώ ο Μπρίτζες 16 πόντους και δεν κατάφεραν σε κανένα λεπτό του αγώνα να είναι ανταγωνιστικοί.

Πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button