Media

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 23/10

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 23/10.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Γίνεστε ανυπόμονοι! Αισθάνεστε ότι για κάποιο διάστημα σας χειραγωγούσαν ορισμένα πρόσωπα και θέλετε να απαλλαγείτε από τα δεσμά τους. Κάντε το λοιπόν για να ανασάνετε! Μια καινούργια επαγγελματική ευκαιρία βρίσκεται μπροστά σας και περιμένει να την αδράξετε. Κάτι σημαντικό μπορεί να ξεκινήσει σήμερα που θα οδηγήσει στην αναβάθμισή σας – ίσως και με λιγότερη κούραση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με το πέρασμα (του Ήλιου) στον Σκορπιό, οικονομικής φύσης ζητήματα θα σας απασχολήσουν – και πάνω που πιστεύατε ότι τα δυσκολότερα τα είχατε αφήσει πίσω σας. Χειριστείτε τα οικονομικά σας με προσοχή και τα άστρα θα βοηθήσουν. Δεν ευνοούνται επιπόλαιες κινήσεις. Στηρίξτε το ταίρι σας ή όποιον οικείο σας έχει θέμα υγείας και σας έχει ανάγκη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας σήμερα, τα οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μέρα θα σας φέρει και ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποιο σχέδιο που δρομολογούσατε εδώ και καιρό. Απολαύστε τα όσα θετικά συμβαίνουν και μη χαλάτε τη διάθεσή σας με πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο. Όλα πάνε καλά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στον φιλικό σας (φυσικά) Σκορπιό κι αν είχατε χάσει τελευταία την ψυχική επαφή με το ταίρι σας είναι ευκαιρία να αναθερμάνετε την ατμόσφαιρα και να ξαναχτίσετε κοινά όνειρα και στόχους. Είναι όμως ιδανικό το timing και για συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες και εξόδους που έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω από απλή ψυχαγωγία.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα ονειροπολείτε… non stop. Προσοχή, όμως, μην ενδώσετε σε πλατωνικές σχέσεις και μη σκέφτεστε ανέφικτους έρωτες, γιατί όταν η πραγματικότητα σας κρούσει τον κώδωνα θα είναι αργά. Θα έχετε ήδη παρερμηνεύσει τις προθέσεις των γύρω σας, προκαλώντας σειρά από μπερδέματα. Καλύτερα είναι να… ξεσπάσετε αξιοποιώντας τη δημιουργική/καλλιτεχνική σας πλευρά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρεμβολή τρίτου προσώπου στα ερωτικά σας δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα – δεν είναι απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα. Με ειλικρίνεια και διάθεση για συναίνεση συζητήστε με το ταίρι σας, αναζητώντας από κοινού «βιώσιμες» λύσεις. Το 24ωρο που διανύουμε ευνοούνται και επαγγελματικές κουβέντες και διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων.

 

ΖΥΓΟΣ

Πάντα υπάρχει λόγος που συμβαίνουν τα περισσότερα και -σκεφτείτε το σοβαρά- αυτό ίσως είναι το 24ωρο για να απαγκιστρωθείτε από μία σχέση χωρίς αγάπη ή από μία δουλειά χωρίς μέλλον. Μην απομακρύνεστε από τα «θέλω» σας και μην επιτρέψετε σήμερα σε κανέναν να σας αποσυντονίσει ή να παρέμβει στα πλάνα σας. Ούτως ειπείν, οργανωθείτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο «σπίτι» σας, νιώθετε συναισθηματική έξαρση. Συγχρόνως θέλετε να περάσετε τρυφερές στιγμές με το έτερον ήμισυ. Η μέρα όμως είναι… έντασης! Ίσως σας αμφισβητήσουν στη δουλειά ή το ταίρι σας σας σοκάρει με κάποια αποκάλυψη. Ούτε συγκρούσεις για οικονομικά θέματα θα λείψουν. Άρα, ηρεμήστε, αδιαφορήστε όπου σας παίρνει και αφήστε τα ρομάντζα για αύριο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναζητήστε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, αποβάλλοντας οποιοδήποτε τραύμα από το παρελθόν, που ακόμα σας στοιχειώνει. Σκοπός είναι να προοδεύουμε, να πηγαίνουμε μπροστά. Ναι, είναι επώδυνο, αλλά και αναγκαίο – ιδίως για εσάς και στην παρούσα φάση. Με περισυλλογή, θα αποστασιοποιηθείτε από τα προβλήματά σας και θα τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο συναισθηματικός κόσμος σας είναι λίγο μπλοκαρισμένος, συνέπεια διαφόρων σκέψεων που σας βασανίζουν. Ηρεμήστε! Αν πάλι καπνίζετε ή πίνετε, αυτό το 24ωρο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τα βρείτε σκούρα, οι εξαρτήσεις ίσως προκαλέσουν προβλήματα. Καλύτερα να εκτονωθείτε σεξουαλικά – το σεξ, άλλωστε, μην το ξεχνάτε, είναι «ευεργέτης» της υγείας όλων μας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλοντας και μη, σήμερα θα μιλάτε με το… σύμπαν! Με συνεργάτες, φίλους, γενικότερα με ανθρώπους που έχετε συχνά επαφές, ίσως, διακόψετε οριστικά, ενώ με άλλους θα συμβιβαστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Υπάρχει και ενδεχόμενο ολοκλήρωσης κάποιας συνεργασίας, αλλά μην τρελαίνεστε: αμέσως μετά θα έρθει κάτι νέο κι ωραίο. Εξάλλου, η στασιμότητα λειτουργεί σαν μπούμεραγκ.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλετε αναδρομή στο ερωτ ικό σας παρελθόν, αλλά προτού επικοινωνήσετε με πρώην, κάντε ένα βήμα πίσω και ξαναθυμηθείτε γιατί το διαλύσατε. Μην επιχειρήσετε οτιδήποτε, εκτός αν έχετε διασφαλίσει ότι οι προσδοκίες σας αυτή τη φορά δεν θα διαψευστούν. Εάν πάλι στοχεύετε σε κουβέντα για προαγωγή ή σε κάποια αγοραπωλησία, μειώστε την έπαρση.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button