Τεχνολογιά

Η Νικόλ Κίντμαν αποκαλύπτει γιατί διέκοψε γύρισμα του «Babygirl» – Galaksias Portal News

H Νικόλ Κίτμαν παραδέχτηκε ότι ήταν τόσο ερεθισμένη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ερωτικού δράματος «Babygirl» που κάποια στιγμή αναγκάστηκε να διακόψει τα γυρίσματα.

Η νέα ταινία που συμμετέχει η Νικόλ Κίντμαν είναι ένα ερωτικό δράμα με τίτλο «Babygirl» ενώ το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Χαλίνα Ρέιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νικόλ Κίντμαν στην εν λόγω ταινία υποδύεται τη Ρόμι, μια σκληροτράχηλη διευθύνουσα σύμβουλο που φαίνεται να τα έχει όλα: επιτυχία, δύο ζωηρές κόρες και έναν όμορφο σύζυγο (Αντόνιο Μπαντέρας) που την περιποιείται την ημέρα και της κάνει τρυφερό έρωτα τη νύχτα. Αλλά είναι αυτό το είδος σεξ που θέλει πραγματικά; Μόλις ο σύζυγός της τελειώσει και αποκοιμηθεί, η Ρόμι τρέχει σε ένα άλλο δωμάτιο, ανοίγει στο λάπτοπ της ένα σαδομαζοχιστικό πορνό και οδηγείται σε πραγματική κορύφωση.

Η Νικόλ Κίντμαν παραδέχτηκε ότι ήταν τόσο ερεθισμένη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ερωτικού δράματος «Babygirl» που κάποια στιγμή αναγκάστηκε να ζητήσει να διακόψουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηθοποιός σχολίασε το γεγονός: «Μοιραστήκαμε πολλά και χτίσαμε δεσμούς εμπιστοσύνης που μετατράπηκε στη συνέχεια σε συναισθήματα απογοήτευσης», είπε για την «πηγή» των συναισθημάτων της τη στιγμή εκείνη, σύμφωνα με τη Daily Mail. Ενώ όταν θέλησε να είναι ακριβής για το τι ένιωσε είπε: «Είναι σαν να νιώθεις το: ‘Μη με αγγίζεις’».

«Υπήρχαν στιγμές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που έλεγα: «Δεν θέλω πια να έχω οργασμό», συμπλήρωσε. Ενώ παραδέχτηκε πως σε ερωτικές σκηνές σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων συχνά αισθάνεται πως δεν θέλει να την πλησιάζουν και πως μισεί να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά: «Μισώ να το κάνω αυτό. Δεν με νοιάζει αν δεν με αγγίξουν ποτέ ξανά στη ζωή μου!».

Μάλιστα φαίνεται η σεξουαλική διέγερση κι επαφή να είναι τόσο συχνή που της προκαλεί δυσφορία. «Ήταν τόσο παρών όλη την ώρα για μένα, που με εξουθένωσε», τόνισε η ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Babygirl βγαίνει στους κινηματογράφους την ημέρα των Χριστουγέννων στις ΗΠΑ και στις 10 Ιανουαρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η σκηνοθέτιδα Χαλίνα Ρέιν εμπνεύστηκε από το σεξουαλικό θρίλερ Bασικό ένστικτο με τη Σάρον Στόουν και τον Μάικλ Ντάγκλας και ακούγοντας για μια γυναίκα που δεν είχε βιώσει ποτέ σεξουαλική ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του 25ετούς γάμου της.

Η Νικόλ  δήλωσε ότι την προσέλκυσε το έργο επειδή ήταν «ένα πεδίο [που] δεν είχε συναντήσει ποτέ στην καριέρα της.

Εξήγησε: «Πάντα ήμουν σε μια αναζήτηση ως ηθοποιός, πάντα έλεγα, πού δεν έχω πάει; Και τι μπορώ να εξερευνήσω ως άνθρωπος; Και αυτή ήταν μια περιοχή στην οποία δεν είχα βρεθεί ποτέ».

Η σταρ του Χόλιγουντ έχει ήδη λάβει τα εύσημα των κριτικών για την πιο αισθησιακή ερμηνεία της μέχρι σήμερα, μετά την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Αύγουστο, όπου της απονεμήθηκε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού.

Η ίδια δήλωσε: «Είναι η ιστορία στην οποία ήθελα να συμμετέχω, την οποία ήθελα να αφηγηθώ και κάθε κομμάτι μου ήταν αφοσιωμένο σε αυτό. Υπήρξε τεράστια φροντίδα από όλους μας.

Ακόμη αναγνώρισε στην Χαλίνα Ρέιν ότι την έπεισε να προχωρήσει σε μια ερμηνεία που θα μπορούσε να θεωρηθεί «γυμνή» από κάθε άποψη. «Ήξερα ότι δεν επρόκειτο να με εκμεταλλευτεί», είπε η Κίντμαν. Η Ολλανδή σκηνοθέτιδα δήλωσε ότι το πραγματικό ερώτημα της ταινίας είναι η συμφιλίωση: Μπορεί ένας άνθρωπος να αγαπήσει όλες τις πτυχές του, ακόμη και αυτές για τις οποίες ντρέπεται;

Νικόλ Κίντμαν – Harris Dickinson

 

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button