Media

Η Φαίη Σκορδά “πάγωσε” με αυτό που έφαγε και ο Δημήτρης…

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο πλάι του Δημήτρη Σκαρμούτσου στην στήλη της μαγειρικής του “Buongiorno” το μεσημέρι της Τετάρτης.

Μάλιστα, σε αντίθεση με τις περισσότερες ομολογουμένως φορές, η παρουσιάστρια φάνηκε να μην απολαμβάνει ιδιαίτερα τη νέα συνταγή του έμπειρου σεφ.

Έτσι, δοκιμάζοντας μια μπουκιά από αβγόφετες με μπέικον και μαρμελάδα ντομάτας, το χαμόγελο για τη Φαίη Σκορδά άρχισε να… «παγώνει» στα χείλη της. Κάτι που βεβαίως έγινε πολύ γρήγορα αντιληπτό τόσο από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο όσο και από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος, επίσης, βρισκόταν εκείνη την ώρα στην κουζίνα της πρωινής εκπομπής.

“Γιατί, δεν σ’ αρέσει; Ωραίο ε;” αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον σεφ να εστιάζει στην έκφραση της παρουσιάστριας και να επισημαίνει με νόημα το εξής.

“Καλά, κανόνισε να πεις καμιά μαλ…α τώρα! Κανόνισε! Κανόνισε! Έτοιμη είναι, την ξέρω. Είναι έτοιμη”.

“Μισό λεπτό, ψυχραιμία. Κατ’ αρχάς είμαστε στον αέρα του MEGA. Και γω, επειδή την ξέρω, βάζω 20 ευρώ στοίχημα ότι θα το καταπιεί! 20 ευρώ! Αποκλείεται, δεν την ξέρεις, είναι πολύ πεισματάρα και θα το καταπιεί” σημείωσε, με χιούμορ, ο συμπαρουσιαστής της Φαίης Σκορδά με εκείνη να ξεσπά σε γέλια.

Ναι μεν η Φαίη Σκορδά κατάπιε τη μπουκιά της αλλά αμέσως μετά, όταν δοκίμασε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, είχε ακριβώς την ίδια έκφραση και αναρωτήθηκε “μήπως φταίει η μαρμελάδα ντομάτας”.

“Έχω και Banana Bread πίσω άμα θέλετε” αναφώνησε τότε, πειρακτικά, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να ξεσπάει σε γέλια.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button