Πολιτική

«Ασεβής, δειλός κι ενοχικός» – Galaksias Portal News

Σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Παππάς, απαντώντας στα λεγόμενα του πρωθυπουργού κατά τη δευτερολογία του, στην οποία μεταξύ άλλων εξήγησε, γιατί δεν παρακολούθησε την τοποθέτηση του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της πρωτολογίας του.

Ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «ασεβή», «δειλό» κι «ενοχικό», δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως «πρέπει να πάψει να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί».

«Δεν θα έπρεπε να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί. Με τη σημερινή στάση του και με την απουσία από την αίθουσα του Κοινοβουλίου, ενώ μιλούσε ο επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποδεικνύει ότι είναι ασεβής ως προς τον κανονισμό της Βουλής, δειλός και ενοχικός, όχι γιατί μετάνιωσε για όσα ενορχήστρωσε εναντίον μας, αλλά γιατί από το 2019 εφαρμόζει τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, για τον οποίο μας κατηγορεί», δήλωσε ο κ. Παππάς.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά: «Απόρησαν κάποιοι γιατί δεν παρακολούθησα την τοποθέτηση του κ. Νίκου Παππά. Θέλω να είμαι σαφής. Δεν αναγνωρίζω ως εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναν πολιτικό καταδικασμένο 13-0 από το ειδικό δικαστήριο ούτε θα συνομιλήσω ούτε θα χαριεντιστώ μαζί του και αυτό επιβάλλει ο κοινοβουλευτικός αυτοσεβασμός», τόνισε ξεκινώντας την δευτερολογία του ο πρωθυπουργός. «Εχουμε να κάνουμε με έναν μεταβατικό αρχηγό και δεν ξέρουμε εκ μέρους ποιου ομιλεί. Του κ. Κασσελάκη, του κ. Φάμελλου ή του κ. Γκλέτσου. Μην απορήσετε αν θα αποχωρήσω και στη δευτερολογία».

To άρθρο Απάντηση Παππά σε Μητσοτάκη με σφόδρα «πυρά»: «Ασεβής, δειλός κι ενοχικός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button