LifeStyle

Στο «σφυρί» η κονσόλα ηχογράφησης του «Abbey Road» των Beatles, «από τα καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών»

Πωλείται η κονσόλα ηχογράφησης του «Abbey Road» των Beatles. «Το Abbey Road είναι ένα από τα καλύτερα άλμπουμ που έχουν γίνει ποτέ», είπε ο Ντέιβ Χάρις, που είχε πάρει μέρος σε αρκετές ηχογραφήσεις των διάσημων «Σκαθαριών» με την κονσόλα.

Η κονσόλα ηχογράφησης του άλμπουμ «Abbey Road» των Beatles πωλείται σε ηλεκτρονικό κατάστημα για επαγγελματίες της μουσικής και συλλέκτες.

Η κονσόλα ηχογράφησης EMI TG12345 των Beatles, την οποία χρησιμοποίησαν για να δημιουργήσουν το άλμπουμ τους «Abbey Road» το 1969, έχει αποκατασταθεί και θα είναι διαθέσιμη για αγορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης μουσικών οργάνων και εξοπλισμού Reverb.com.

Ο μουσικός εξοπλισμός που θα είναι διαθέσιμος από τις 29 Οκτωβρίου μέσω του επίσημου καταστήματος Reverb κατασκευάστηκε ειδικά για τα στούντιο της EMI το 1968 και τελικά χρησιμοποιήθηκε την επόμενη χρονιά για την ηχογράφηση του Abbey Road. Ήταν η πρώτη από τις μόλις 17 κονσόλες που κατασκεύασε η ΕΜΙ και έπαιξε σημαντικό ρόλο στον φιλόδοξο ήχο που αναζητούσαν οι Beatles για το «Abbey Road».

«Το Abbey Road είναι ένα από τα καλύτερα άλμπουμ που έχουν γίνει ποτέ και ακούγεται τόσο καλό λόγω αυτής της κονσόλας ηχογράφησης» είπε ο Ντέιβ Χάρις, ο οποίος συμμετείχε σε αρκετές ηχογραφήσεις των Beatles με την κονσόλα. «Λόγω του τρόπου που ηχογραφήθηκε το “Abbey Road”, το άλμπουμ έχει έναν χαρακτηριστικό ήχο που σηματοδότησε το μέλλον της ποπ ηχογράφησης» πρόσθεσε.

To άρθρο Στο «σφυρί» η κονσόλα ηχογράφησης του «Abbey Road» των Beatles, «από τα καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button