Media

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Γιώργος Λιβάνης – “Δυο γυναίκες ένας άνδρας”

Ο Γιώργος Λιβάνης δίνει το μοναδικό μουσικό ρυθμό του στο soundtrack της νέας σειράς των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» και τραγουδά «Δυο γυναίκες ένας άνδρας» σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους της Αφροδίτης Μάνου.

Το «Δυο γυναίκες ένας άνδρας», ένα λαϊκό τραγούδι που φέρνει στο σήμερα τις θύμισες από τα θρυλικά πάλκο, συνοδεύεται από music video με τον Γιώργο Λιβάνη να το τραγουδά έχοντας δίπλα του την Αφροδίτη Μάνου, εμπλουτισμένο με στιγμές από την σπαρταριστή τηλεοπτική σειρά του Alpha.

Το «Δυο γυναίκες ένας άνδρας» δίνει συνέχεια στα επιτυχημένα music videos από το soundtrack «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», που κυκλοφορεί από την Panik Records στις streaming υπηρεσίες και περιλαμβάνει 14 τραγούδια, όλα σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Αφροδίτης Μάνου.

Τα music videos των τραγουδιών αποκαλύπτονται στο YouTube κάθε Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι και έχουν γίνει αγαπημένα του κοινού.

Ήδη, έχουν κυκλοφορήσει τα videos για τα τραγούδια «Νύχτα μου μάγισσα» με την Πέγκυ Ζήνα, «Μ’ άναψες» με την Κατερίνα Λιόλιου, «Ένας χορός είν’ η αγάπη» με την Josephine, «Όταν οι καρδιές χωρίζουνε» με τη Μελίνα Ασλανίδου, «Δεν σου ταιριάζουνε εσένα οι γιεγιέδες» με τον Νίκο Μακρόπουλο και «Παραθυρόφυλλα κλειστά» με τον Πέτρο Ιακωβίδη, καθώς και δύο από τα τραγούδια που ερμηνεύει το εξαιρετικό καστ της σειράς, τα «Με καις» με τη συμμετοχή όλων των πρωταγωνιστών και «Γιατί αρέσω τόσο» με την Μαρία Λεκάκη και τη Νίκη Λάμη.

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», η παρωδία των πιο επιτυχημένων ελληνικών δραματικών σειρών, μέσα από την ξεχωριστή ματιά του αγαπημένου συγγραφικού διδύμου Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, έρχεται την Κυριακή με νέο επεισόδιο στις 21:00.

Απολαύστε το music video

Συντελεστές

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας

Παραγωγή: LUMAD – Έλενα Χατζηαλεξάνδρου

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Διαγούπη, Joyce Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Έλενα Χαραλαμπούδη, Χάρης Χιώτης

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Γιάννα Ζιάννη, Αντώνης Καλομοιράκης, Ηλιάνα Καλυμνάκη, Παναγιώτης Καρμάτης, Ιωάννα Κολονέλου, Σπύρος Κυριάκος, Πηνελόπη Μαλούση, Θάνος Μπίρκος, Ίρις Πανταζάρα, Μαριαλένα Ροζάκη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button