Τεχνολογιά

«Ορισμένοι δικαστές δεν είναι εχθροί της Μελόνι ή του πατέρα μου, αλλά της χώρας» – Galaksias Portal News

Η Μαρίνα Μπερλουσκόνι, μάνατζερ και πρωτότοκη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αναφέρθηκε στη διαμάχη της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι με δικαστές της Ρώμης σχετικά με τη λειτουργία των κλειστών κέντρων για μετανάστες στην Αλβανία.

«Ορισμένοι δικαστές δεν είναι εχθροί της Τζόρτζια Μελόνι ή του πατέρα μου, είναι εχθροί της Ιταλίας, εχθροί της χώρας μας», είπε η επικεφαλής του ομίλου Fininvest, o οποίος συγκεντρώνει της εταιρίες της οικογένειας Μπερλουσκόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κρίση μου σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση Μελόνι είναι θετική. Η κυβέρνηση έβαλε σε ασφαλή δρόμο τη δημόσια οικονομία και η εξωτερική πολιτική της είναι σοβαρή και αξιόπιστη. Εμπνεύστηκε από τις ευρωπαϊκές αξίες και τον ατλαντισμό, οι επιπτώσεις στην οικονομία ήταν θετικές και φαίνεται από τα αποτελέσματα», συμπλήρωσε η Μαρίνα Μπερλουσκόνι.

Ερωτηθείσα, τέλος, αν σκοπεύει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την πολιτική δράση, η μεγαλύτερη κόρη του « Καβαλιέρε» απάντησε: «Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές. Ο πατέρας μου με συμβούλευε πάντα να μην το κάνω. Είμαι επιχειρηματίας, αυτό που κάνω μου αρέσει και θέλω να το συνεχίσω και στο μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button