Οικονομία

Το τέως εργοστάσιο Κατσέλη γίνεται η παραγωγική βάση του στην Αττική – Galaksias Portal News

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η εταιρεία Το Μάννα Τσατσαρωνάκη για την ανάπτυξη παραγωγικής βάσης στην Αττική, μετά τις χθεσινές υπογραφές (23.10.2024).

Συγκεκριμένα, η κρητική εταιρεία σχεδιάζει την ανάπτυξη παραγωγής στο εργοστάσιο της Κατσέλης, στις Αχαρνές Αττικής, το οποίο απέκτησε τον Μάιο του 2021 σε πλειστηριασμό έναντι 6,2 εκατ. ευρώ. Το κόστος ανακατασκευής υπολογίζεται σε 4 – 4,5 εκατ. ευρώ, επένδυση που γίνεται με ίδια κεφάλαια, όπως και όλες οι επενδύσεις της εταιρείας, σύμφωνα με τα στελέχη της.

Ενόψει των εξελίξεων ομάδες της εταιρείας ασχολούνται εδώ και μήνες με τη λειτουργία του υποκαταστήματος, ενώ γίνονται ενέργειες για ένταξη σε χρηματοδοτικά εργαλεία για την επένδυση σε μηχανήματα. Με βάση τις εκτιμήσεις της διοίκησης σε έναν χρόνο δυνητικά θα μπορούσε να αρχίσει η παραγωγή στη μονάδα.

Επιπλέον, η οικογένεια Τσατσαρωνάκη αναπτύσσει υποδομές logistics που θα υποστηρίξουν τη διανομή. Σημειώνεται ότι ελέγχει το 75% του δικτύου με door-to-door τοποθέτηση σε πάνω από 1.000 σούπερ μάρκετ. Επίσης, με την λειτουργία του εργοστασίου η εταιρεία σχεδιάζει την ανάπτυξη νέων ποιοτικών προϊόντων με βάση το αλεύρι, σε διαφορετικές κατηγορίες, με βλέψεις μελλοντικά και για την κατηγορία ψωμιού, φρυγανιάς κ.α..

To άρθρο «Το Μάννα» Τσατσαρωνάκη: Το τέως εργοστάσιο Κατσέλη γίνεται η παραγωγική βάση του στην Αττική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button