LifeStyle

Η Σοφία Βεργκάρα με μπικίνι στο Μαϊάμι από την εποχή που έκανε τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο

Η Σοφία Βεργκάρα θυμήθηκε τα χρόνια που πόζαρε ως μοντέλο και ανέβασε μια φωτογραφία της, στο Instagram, με μπικίνι στο Μαϊάμι.

Για όσους δεν θυμούνται τις πρώτες εικόνες της ως μοντέλο, η Σοφία Βεργκάρα φρόντισε το βράδυ της Πέμπτης (24-10-2024) να τους το θυμίσει με μια φωτογραφία της με μπικίνι από το Μαϊάμι. Ήταν η εποχή που έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ.

Η Βεργάρα αρχικά σπούδασε οδοντιατρική σε ένα πανεπιστήμιο στην Κολομβία, αλλά τα παράτησε δύο εξάμηνα πριν το πτυχίο της για να κυνηγήσει ευκαιρίες στο μόντελινκ και στο χώρο του θεάματος.

Στην ηλικία των 20, η Βεργάρα μετακόμισε στην Μπογκοτά, της Κολομβίας, όπου εργάστηκε ως μοντέλο, περιστασιακά, και ως ηθοποιός σε τηλεοπτικές παραγωγές.

Όπως έχει πει, ήταν φοβισμένη με το να κάνει την πρώτη της τηλεοπτική διαφήμιση—μέχρι οι δάσκαλοι της στο καθολικό σχολείο να της δώσουν την άδεια για να πάρει μέρος.

Η Βεργάρα ήταν ευρέως γνωστή ως συμπαρουσιάστρια δύο τηλεοπτικών σόου για το ισπανόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο Univisión στα τέλη του 1990. Η πρώτη της αξιοσημείωτη δουλειά σαν ηθοποιός στα Αγγλικά ήταν στην ταινία Chasing Papi (2003).

Η Βεργάρα πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC στη σειρά Modern Family στο ρόλο της Γκλόρια Ντελγκέιντο-Πρίτσετ, για τον οποίο έχει προταθεί για τέσσερα Golden Globe Awards, τέσσερα Primetime Emmy Awards, και επτά Screen Actors Guild Awards.

To άρθρο Η Σοφία Βεργκάρα με μπικίνι στο Μαϊάμι από την εποχή που έκανε τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button