Media

Ο Fipster έδειξε το κινητό του στους ρεπόρτερ: “Μήπως έχει…

Ο Fipster μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και απάντησε στα όσα είπε ο Στηβ Μιλάτος για τον ίδιο σε προηγούμενες δηλώσεις του.

Ο YouTuber, μετά τα σχόλια που έγιναν από το μοντέλο, ο οποίος τον χαρακτήρισε “κομπλεξικό, κακό άνθρωπο και δημοσιοσχεσάκια” είπε:

“Ποιος; Παιδιά, τι λέτε; Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος; Του έστειλα εγώ μήνυμα για συνέντευξη; Είστε σίγουροι ότι μιλάει για μένα;” αναρωτήθηκε ο YouTuber και άνοιξε τα μηνύματα στο Instagram.

“Εγώ τον Στηβ Μιλάτο δεν τον ξέρω προσωπικά. Ξέρω ότι είναι ένα μοντέλο που έκανε καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά μέχρι εκεί” πρόσθεσε.

“Δες κι εσύ εδώ στο κινητό μου. Του είχα στείλει το 2019 και είχαμε μιλήσει για να έρθει να κάνει ένα guest με τη Βάνια. Τελικά δεν μπορούσε και μου είπε ότι δεν θα έρθει. Τώρα το Σάββατο μου έστειλε «unfollow ε;». Και νόμιζα ότι το είπε για άλλο πράγμα” είπε στη συνέχεια ο Fipster, δείχνοντας τα μηνύματα στους δημοσιογράφους.

“Δεν έχω την απαίτηση να με συμπαθούν όλοι, όπως κι εγώ δεν συμπαθώ πολύ κόσμο. Αλλά να πω κάποιον κακό άνθρωπο;” κατέληξε στις δηλώσεις του ο Fipster.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button