Media

Στάθης Σχίζας για Παναγιώταρου: “Έχει ακόμη πολλή δουλειά για να πάει στο Ηρώδειο, μακάρι να φτάσει”

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε στην κάμερα του “Breakfast @ star” και σχολίασε και την εκρηκτική εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

“Δεν πήγα να δω την Αλεξάνδρα, δεν προλαβαίνω, έχω και δουλειές, αλλά κάποια στιγμή θα πάω. Νομίζω ότι πήγε πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ καλό το act που έκανε με το νερό, καθόλου προκλητικό. Η Αλεξάνδρα έχει πολύ καλή φωνή και στο λαϊκό, αλλά εκεί που τη βλέπω τώρα μου αρέσει πολύ. Θα πάω ως πελάτης να το δω, θα μου είναι ευχάριστο. Έχει ακόμη πολλή δουλειά για να πάει στο Ηρώδειο, μακάρι να φτάσει” είπε ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφός της.

 

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σαγήνευσε ως “Μέριλιν Μονρόε” στην πρώτη της εμφάνιση στις Αθηναϊκές πίστες

 

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Στ. Σχίζας: Δεν πήρα… πρόσκληση από την Αλ. Παναγιώταρου για να πάω να την δω”,”description”:”Ο Στάθης Σχίζας σχολιάζει την εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και την στροφή στην καριέρα της.”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icG1lNTVkMGd6N2QvMjAyNC8xMC8yNS8wNy8xOV80MV82NzFiNDY4ZDgzZmU0LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M21S”,”uploadDate”:”2024-10-25T07:21:32.000Z”,”contentUrl”:”https://video-websearch-indexing.mes.glomex.cloud/fb1206/v-d54ohalwl5u9.mp4″,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599x1hkkig7d8l&playlistId=v-d54ohalwl5u9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

 

Δείτε ακόμη: Στάθης Σχίζας – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Συνάντηση στα Ματογιάννια για το πρώην ζευγάρι

The post Στάθης Σχίζας για Παναγιώταρου: “Έχει ακόμη πολλή δουλειά για να πάει στο Ηρώδειο, μακάρι να φτάσει” appeared first on Media.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button