LifeStyle

O Κρις Χέμσγουορθ σε συζητήσεις για τη νέα ταινία της Disney – Galaksias Portal News

Ο διάσημος ηθοποιός Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth) βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει ως «Prince Charming» στη νέα ταινία της Disney. H νέα παραγωγή βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης και δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν θα είναι ζωντανής δράσης ή κινουμένων σχεδίων.

Ο Βρετανός σκηνοθέτης του «Paddington» και του «Wonka» Πολ Κινγκ (Paul King) θα βρίσκεται στη σκηνοθετική καρέκλα σε σενάριο που έγραψε μαζί με τους Σάιμον Φάρναμπι (Simon Farnaby) και Τζον Κρόκερ (Jon Croker).

Ο χαρακτήρας του πρίγκιπα έχει πρωταγωνιστήσει σε κλασικές ταινίες της Disney όπως η «Ωραία Κοιμωμένη» και η «Χιονάτη»μ ενώ εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως ο έρωτας της Σταχτοπούτας. Ωστόσο σύμφωνα με το Deadline η νέα ταινία δεν θα συνδέεται με την ιστορία της «Σταχτοπούτας».

Αυτή η χρονιά για τον Χέμσγουορθ είναι γεμάτη με ρόλους πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους. Πρόσφατα δάνεισε τη φωνή του στον Optimus Prime στην ταινία της Paramount «Transformers One» ενώ πρωταγωνίστησε στο «Furiosa: A Mad Max Saga» του Τζορτζ Μίλερ (George Miller).

Η επόμενη παραγωγή που θα συμμετέχει είναι το θρίλερ «Crime 101» των Amazon MGM Studios, με τη Χάλι Μπέρι (Halle Berry) και τους Μπάρι Κίογκαν (Barry Keoghan) και Μαρκ Ράφαλο (Mark Ruffalo).

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button