LifeStyle

«Μου ζήτησαν να πληρώσω 18,90 ευρώ για μία ομελέτα, σε κατάστημα στο Κολωνάκι» – Galaksias Portal News

Εκνευρισμένη η Μαρία Σολωμού για τα χρήματα που της ζητήθηκαν σε κατάστημα στο Κολωνάκι, όταν παρήγγειλε μία ομελέτα.

Η Μαρία Σολωμού παρήγγειλε μια ομελέτα σε κατάστημα στο Κολωνάκι, αλλά όταν άκουσε την τιμή, την ακύρωσε. Τα όσα έζησε, περιέγραψε σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Πέμπτη (24-10-2024).

Η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται πολλά πράγματα από την καθημερινότητά της, με τους διαδικτυακούς της φίλους, αυτή τη φορά ξέσπασε κατά ενός καταστήματος στο Κολωνάκι όπου βρέθηκε για brunch.

Στο βίντεο, η Μαρία Σολωμού είπε έξαλλη: «Πάω να πάρω την ομελέτα μου στο Κολωνάκι που έχει ένα πάρα πολύ γνωστό μαγαζί για brunch. Η ομελέτα μου είχε 18,90 ευρώ.

Εννοείται ότι μου την χτύπησαν και εγώ είπα “ευχαριστώ δεν θέλω”, αλλά όχι τόσο ευγενικά. Η κοπέλα δεν είχε ντροπή, δεν κοκκίνισε την ώρα που μου είπε 18,90 ευρώ».

Η Μαρία Σολωμού επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια στο θέατρο με έναν ιδιαίτερο μονόλογο, γραμμένο από την καταξιωμένη Λένα Κιτσοπούλου. Μάλιστα, στην πρεμιέρα της, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Mente Fuerte, ο οποίος έφτασε κρατώντας μια τεράστια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα για την ηθοποιό.

To άρθρο Μαρία Σολωμού: «Μου ζήτησαν να πληρώσω 18,90 ευρώ για μία ομελέτα, σε κατάστημα στο Κολωνάκι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button