LifeStyle

«Σεβαστείτε με, τι δεν καταλαβαίνετε;» – Galaksias Portal News

Έναν πολύ έντονο διάλογο είχε ο Ντένζελ Ουάσινγκτον με μερικούς φαν στη Νέα Υόρκη, που του ζητούσαν επίμονα να φωτογραφηθεί μαζί τους και να τους δώσει αυτόγραφα, με αποτέλεσμα ο σταρ του Χόλιγουντ να «βγει εκτός εαυτού».

Την Τετάρτη (23.10.2024), ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός – ο οποίος παρακολούθησε ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα προς τιμήν του Σάμιουελ Τζάκσον – έφτασε στην εκδήλωση στη Νέα Υόρκη με καλή διάθεση και έκανε έβγαλε φωτογραφίες με τους θαυμαστές του. Η συμπεριφορά του Ντένζελ Ουάσινγκτον ωστόσο σύντομα άλλαξε μετά από την επιμονή ενός φαν.

Ο 69χρονος ηθοποιός φωτογραφήθηκε με μια θαυμάστριά του, αντάλλαξε λίγες κουβέντες με γνωστούς του και άρχισε να κινείται προς την είσοδο του μουσείου, όταν ξαφνικά άλλαξε πορεία και γύρισε πίσω, στο σημείο όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι μερικοί φαν ζητώντας επίμονα αυτόγραφα.

Την ώρα που έμπαινε στο κτίριο, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον εμφανώς εκνευρισμένος από τις φωνές του κόσμου για λίγη προσοχή, ία φωτογραφία και ένα αυτόγραφο, εκείνος γύρισε και απευθύνθηκε στους φαν λέγοντας: «Χαμηλώστε τη φωνή σας, σας άκουσα. Μιλάτε για αγάπη αλλά θα πρέπει να με σεβαστείτε. Είπα θα σας δω όταν βγω ξανά έξω. Τι δεν καταλαβαίνετε;», ακούγεται να λέει σε βίντεο.

Και συνέχισε πριν αποχωρήσει: «Ή και όχι! Υπάρχει κι ο άλλος τρόπος, μπορώ και με τους δύο».

«Πάντα σε σεβόμαστε, ευχαριστούμε», ακούγονται να του απαντάνε οι θαυμαστές, μετά το ξέσπασμα.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button