LifeStyle

«Αν η κόρη μου δεν βρει έναν άντρα σαν τον πατέρα της, ας πάρει… κράνος» – Galaksias Portal News

Η Μαριάννα Τουμασάτου για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τις συμβουλές που έχει δώσει στην κόρη της.

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega και μίλησε για τη ζωή και τα επαγγελματικά της. «Θα έλεγα ότι είμαι ένας ανθρώπος που αγαπά τους ανθρώπους, την φύση τα ζώα, νευριάζει. Είμαι συντροφική, αγαπάω τον άντρα μου ώστε να είναι εκείνος καλά, θέλω να είναι εκείνος καλά και ευτυχισμένος. Είμαι εκεί, και υποστηρικτική. Δεν είμαι ζηλιάρα, αλλά είμαι ξεροκέφαλη και δύσκολη στην καθημερινότητά μου», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» που πρωταγωνιστεί. «Είναι ένα αριστούργημα το έργο αυτό. Είναι μια σκηνοθεσία που έχει κάνει ο Αλέξανδρος Σταύρου που είναι υπέροχη δουλειά. Όλοι οι συντελεστές είναι υπέροχοι. Στο θέατρο υποδύομαι ρόλο μάνας γιου και έχει διαφορά από το να έχεις κόρη» υπογράμμισε.

«Δεν θέλω να γίνει ηθοποιός η κόρη μου και δεν το θέλει προς στιγμήν και εκείνη. Αγαπώ το κοινό αλλά ο πρώτος λόγος που κάνω αυτή την δουλειά είναι γιατί μου αρέσει. Αρνούμαι να γίνω καχύποπτη εάν έχω περάσει δύσκολα πχ στην απιστία. Είμαι «μάπα» στις συμβουλές.

Εύχομαι η κόρη μου να βρει έναν άντρα σαν τον πατέρα της. Είναι ένας άνθρωπος που είναι συντροφικός, ξέρει να αγαπάει, να φροντίζει και να στέκεσαι δίπλα σου. Εάν δεν βρει ας πάρει…κράνος! Να σέβεται το παιδί μου», ανέφερε σχετικά με την κόρη της.

Για το «ίδρυμα Τζένη Καρέζη» η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Είναι ένα ίδρυμα για να βοηθάει την μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» του ΕΚΠΑ. Δημιουργήθηκε το 1992 την χρονιά που «έφυγε» η Τζένη. Είναι μονάδα για χρόνια προβλήματα. Έχει επεκταθεί και στα νησιά. Οι αρμόδιοι προσπαθούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να έχουν την καλύτερη ποιότητα ζωής. Υπάρχουν πληροφορίες στο site του ιδρύματος και στα social media»

To άρθρο Μαριάννα Τουμασάτου: «Αν η κόρη μου δεν βρει έναν άντρα σαν τον πατέρα της, ας πάρει… κράνος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button