LifeStyle

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση στη βάφτιση της κόρης τους στη Σκιάθο – Δείτε τις εικόνες

Η βάφτιση έγινε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στη Σκιάθο. Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση, πόζαραν αγκαλιασμένοι και ευτυχισμένοι.

Ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής σήμερα Σάββατο (26.10.24), η Δήμητρα Βαμβακούση και ο σύζυγός της Γιώργος Αγγελόπουλος, βάφτισαν την κόρη τους. Το μυστήριο έγινε στην Σκιάθο, απ’ όπου κατάγεται ο πατέρας της μικρής. Η κόρη του ζευγαριού πήρε δύο ονόματα: «Ουρανία» και «Μαρία». Όπως είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το πρώτο είναι για να τιμήσουν τη μνήμη της μητέρας του που έφυγε από τη ζωή και το δεύτερο είναι για την Παναγία.

Η βάφτιση της μικρής έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ την κόρη του ζευγαριού βάφτισε ο ξάδερφος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Νίκος Πρέκας.

Η Δήμητρα Βαμβακούση επέλεξε ένα λευκό κοντό φόρεμα και λευκά σνίκερς για να είναι άνετη, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος ντύθηκε πιο κλασσικά με ένα γκρι κουστούμι.

Λίγο πριν το μυστήριο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό του πρακτορείου NDP έξω από την εκκλησία.

«Έχω μεγάλη ευθύνη για το μεγάλωμα της κόρης μου. Της δίνω αγάπη για να αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση» είχε πει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λίγες μέρες πριν τη βάφτιση.

«Δεν ξέρω σε ποιον έχει αδυναμία η κόρη μου. Μου αρέσει ο ρόλος του πατέρα, άλλαξε τη ζωή μου. Μετά το χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης μου με βοήθησε ψυχολογικά» είχε συμπληρώσει ο άλλοτε νικητής του Survivor.

To άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση στη βάφτιση της κόρης τους στη Σκιάθο – Δείτε τις εικόνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button