LifeStyle

«Έκανα χειρουργείο για όγκο στον εγκέφαλο, οι πιθανότητες να ζήσω ήταν 50 – 50» – Galaksias Portal News

Ο ηθοποιός Μανώλης Εμμανουήλ μίλησε για τον όγκο στον εγκέφαλο και το χειρουργείο που έκανε εσπευσμένα. Σήμερα έχει αφήσει πίσω την περιπέτεια υγείας και επικεντρώνεται στα επαγγελματικά του.

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» του Mega, έδωσε ο Μανώλης Εμμανουήλ. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του στο εξωτερικό, τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και την περιπέτεια της υγείας που του άλλαξε τη ζωή.

Όπως λέει ο ίδιος για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ήταν ώρα να γίνει, χαίρομαι που επιτέλους συμβαδίζουμε με τις πιο προοδευτικές και λογικές χώρες της Ευρώπης. Για εμένα ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τομή στην ελληνική κοινωνία.

Είμαστε φίλοι, μετά τον γάμο μπορώ να πω ότι τους εκτίμησαν ακόμα περισσότερο. Οι λόγοι του ζευγαριού και των γονιών τους ήταν ίσως η πιο συγκινητική στιγμή».

Ο Μανώλης Εμμανουήλ, μίλησε για την ασθένεια που του άλλαξε τη ζωή: «Πριν 10 χρόνια ενώ έπαιζα σε μια παράσταση στο Λονδίνο, διαγνώστηκα με όγκο στον εγκέφαλο, χειρουργήθηκα μέσα σε 24 ώρες. Οι πιθανότητες να ζήσω μετά το χειρουργείο, μου είπαν πως ήταν 50 – 50.

Το πιο δύσκολο τηλεφώνημα που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν όταν πήρα τη μητέρα μου και της είπα για αυτό το χειρουργείο. Μετά την περιπέτεια της υγείας μου αναθεώρησα πολλά πράγματα όπως το να μην αγχώνομαι για ανούσια πράγματα. Η σκέψη που έκανα μπαίνοντας στο χειρουργείο ήταν αν έχω πει στους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμένα, ποσό πολύ τους αγαπάω».

«Είναι πολύ δύσκολο ένας Έλληνας να χτίσει καριέρα στο εξωτερικό, γιατί όσο καλά αγγλικά και να μιλάς δεν σε βλέπουν ποτέ σαν Άγγλο. Οι ρόλοι που παίζω στην Αγγλία είναι πάντα κάποιου ξένου, όχι απαραίτητα Έλληνα. Το να δουλέψω με ανθρώπους που θαυμάζω και έχουν κερδίσει Όσκαρ, το να περπατήσεις κόκκινα χαλιά, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» πρόσθεσε ο Μανώλης Εμμανουήλ στη συνέντευξή του.

 

To άρθρο Μανώλης Εμμανουήλ: «Έκανα χειρουργείο για όγκο στον εγκέφαλο, οι πιθανότητες να ζήσω ήταν 50 – 50» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button