LifeStyle

Γάμος στον Βόλο για την πρώην παίκτρια του Survivor – Βίντεο από την εκκλησία – Galaksias Portal News

Η Ελένη Χαμπέρη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Αναστασίου, με στενούς συγγενείς και φίλους, να τους δίνουν ευχές. Ο γάμος τους, έγινε στον Βόλο, με γαμπρό και νύφη να λάμπουν από ευτυχία.

Ελένη Χαμπέρη και Αλέξανδρος Αναστασίου παντρεύτηκαν το απόγευμα (27-10-2024) στον Βόλο, παρουσία στενών συγγενών και φίλων τους. Ο γάμος ήταν λαμπερός και το ζευγάρι έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Ένα χρόνο μετά την πρόταση γάμου, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Μοδεστού στα Μελισσάτικα Βόλου ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι καλοί τους φίλοι, Γιάννης Κονσούλας και Αναστάσιος Ντούγκας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του tlife.gr, η Ελένη Χαμπέρη έλαμπε μέσα στο γεμάτο δαντελένιες λεπτομέρειες νυφικό της, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Ελένη Χαμπέρη επέλεξε μερικές ανάλαφρες μπούκλες για το νυφικό της χτένισμα ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ γήινο χωρίς υπερβολές.

«Πόσο όμορφο συναίσθημα είναι να έχεις βρει τον άνθρωπό σου» είχε γράψει συγκινημένη η Ελένη Χαμπέρη, μετά την πρόταση γάμου του αγαπημένου της.

To άρθρο Ελένη Χαμπέρη: Γάμος στον Βόλο για την πρώην παίκτρια του Survivor – Βίντεο από την εκκλησία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button