Media

Μελία και Έκτορας ξανά μαζί

Δύσκολα είναι τα πράγματα, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA “Ταμπού” για τον Έκτορα, ο οποίος χωρίζει με την Πέρσα και στη συνέχεια επανασυνδέεται με τη Μελία.

Από την άλλη, η Ελισάβετ… αδειάζει τον Γαβριήλ.

Παράλληλα, το ταξίδι της Ελισάβετ και του Γαβριήλ στη Ρώμη ξυπνά μνήμες από όμορφες στιγμές του παρελθόντος…

Η Μελία συνεχίζει τον εκβιασμό στον Έκτορα, ο οποίος μπροστά στο δίλημμα που αντιμετωπίζει έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με την Πέρσα και το τέλος της σχέσης τους φαίνεται να είναι οριστικό.

Από την πλευρά του, ο Μηνάς απολογείται στην Ελένη και προσπαθεί να την πείσει ότι σε περίπτωση που κατηγορηθεί ο Χρυσόστομος θα είναι ο ίδιος που θα αναλάβει την ευθύνη του φόνου της Σύνθιας Τόμσον. Το δίλημμα της Ελένης είναι τεράστιο, απάτη στιγμή που και η Κατερίνα δεν κάνει πίσω σ’ αυτή την υπόθεση. Παράλληλό, η Ευδοξία εξομολογείται στον Ηρακλή πως είναι ερωτευμένη μαζί του και προς μεγάλη της απογοήτευση αντιμετωπίζει την απόρριψή του!

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία «καλωδιώνει» την Ευδοξία και τη ρίχνουν σαν «δόλωμά» με σκοπό να συλλάβουν την Πόπη και το κύκλωμα πορνείας που κρύβεται πίσω της, ενώ ο Κυριάκος παρατάει τις σπουδές του και το σπίτι του και φεύγει στην Αθήνα να δουλέψει. Την επομένη η Μελία, με μεγάλη ικανοποίηση, δέχεται τον Έκτορα που της ζητάει να είναι και πάλι μαζί! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η ατμόσφαιρα ανάμεσα στην Πέρσα και τον Έκτορα παραμένει τεταμένη, ενώ η Ελισάβετ… αδειάζει τον Γαβριήλ

 

 

Πηγή: mytv

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button