Τεχνολογιά

Παρελθόν ο Τεν Χαγκ από τη Γιουνάιτεντ – Galaksias Portal News

Οι διοικούντες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσαν σήμερα (28/10) τη λύση της συνεργασίας τους με τον Έρικ Τεν Χαγκ, λόγω της κακής έναρξης της σεζόν, που έχει ως αποτέλεσμα η ιστορική ομάδα να βρίσκεται στη 14η θέση της Premier League, μετά από εννέα αγωνιστικές.

«Ο Έρικ Τεν Χαγκ παραιτήθηκε από προπονητής της πρώτης ομάδας ανδρών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, ενώ όσον αφορά στη διάδοχη κατάσταση, προστίθεται:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ θα αναλάβει την ομάδα ως προσωρινός προπονητής, με την υποστήριξη της τρέχουσας προπονητικής ομάδας, ενώ θα προσληφθεί μόνιμος προπονητής».

Η δουλειά του 54χρονου Ολλανδού ήταν αντικείμενο εικασιών για το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης σεζόν, καθώς η Γιουνάιτεντ κατέγραψε τη χειρότερη θέση της στην Premier League (8η) και με τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο και πρόεδρο της INEOS, Τζιμ Ράτκλιφ να αναλαμβάνει τα διοικητικά ηνία.

Ωστόσο, μια έκπληξη στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας επί της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς και το γεγονός ότι ο Τεν Χαγκ επικαλέστηκε τους πολλούς τραυματισμούς για την κακή εικόνα, χάρισε στον Ολλανδό, ακόμη μία ευκαιρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026 και πήρε άλλη μια ευκαιρία, προκειμένου να επαναφέρει τους 20 φορές πρωταθλητές του αγγλικού πρωταθλήματος στις παλιές δόξες, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button