Media

Γιώργος Θεοφάνους για Νατάσα Θεοδωρίδου: “Είναι off η…

Ο Γιώργος Θεοφάνους έδωσε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος για την εκπομπή του “Τετ α Τετ” και μίλησε για την καριέρα του, για τις ευχάριστες και δύσκολες στιγμές που ήρθε αντιμέτωπος.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την ρήξη που είχε στις σχέσεις του με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την απόφαση της να αποσύρει από το πρόγραμμά της το τραγούδι “Φεγγάρι μου”, μετά τη διαφημιστική χρήση του κομματιού με αλλαγές από γνωστή αλυσίδα.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Γιατί κατεβάζει την αξία του τραγουδιού που το έδωσα στη διαφήμιση; Ο Σαββόπουλος που το έδωσε κατέβασε την αξία του; Όταν πάω σε επιθεώρηση και αλλάζουν τους στίχους κατεβάζουν το τραγούδι; Ποια η διαφορά του τηλεοπτικού σποτ; Δεν απολογούμαι, είναι λάθος αυτό που λες, το τραγούδι υπάρχει μόνο του, υπάρχει και με τον τραγουδιστή του. Δεν βρίσκω τίποτα το κακό σε αυτό το πράγμα”.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Θεοφάνους: “Το Ηρώδειο είχε να κάνει με τον τρόπο που ντύνεται ένας καλλιτέχνης ή….ξεντύνεται”

 

Ο συνθέτης υποστήριξε ότι τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς και όχι στους ερμηνευτές:

“Μπορεί η Νατάσα να το αντιμετώπισε ότι είναι αστείο να το λέει ο Μπουγάς και να το έκοψε από το πρόγραμμά της αλλά δεν μπόρεσε τελικά και το ξανάβαλε, εγώ δεν το σταμάτησα ποτέ. Προφανώς της είπαν να κάνει τη διαφήμιση και τους ζήτησε πολλά χρήματα και της είπαν όχι γι’ αυτό νευρίασε, φαντάζομαι. Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού όχι του τραγουδιστή. Ο τραγουδιστής είναι το όχημα. Είναι σημαντικός. Είναι ο οδηγός, είναι το όχημα. Αλλά δεν του ανήκει, γι’ αυτό δεν έχουν και δικαιώματα πάνω στα τραγούδια. Τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς και έτσι πρέπει να είναι”.

Στη συνέχεια, ανέφερε για την κατάσταση της σχέσης τους:

“Είναι off η σχέση μας, δεν συμπεριφέρθηκε σωστά καθόλου. Να ξανασυμπεριφερθεί σωστά μπορεί, ξέρω εγώ; Βάζω κόκκινες γραμμές. Είμαι άνθρωπος που ξεχνάω. Ξεχνάω τι είπε ο άλλος, αλήθεια το κάνω αυτό”.

 

Δείτε ακόμη: Γιώργος Θεοφάνους: “Οι τραγουδιστές είναι μία δύσκολη φάρα, συνθέτες και στιχουργοί είναι οι πιο περίεργοι”

 

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Θεοφάνους μοιράστηκε την άποψή του για μια ενδεχόμενη επανένωση των «One»:

“Οι One θα μπορούσαν να κάνουν άλλα πράγματα που να ταιριάζουν σε 40ρηδες. Το να κάνουν τα παιδάκια δεν μου αρέσει!”.

“Η Κόκκινη γραμμή πέρασε μεγάλο ζόρι μέχρι να φτάσει στη Νατάσα. Γράφτηκε για την Άννα Βίσση που ήταν να κάνουμε έναν δίσκο αλλά δεν τον κάναμε για την αγάπη της στον Νίκο Καρβέλα. Μετά δεν το είπε η Πέγκυ Ζήνα και πήγε στη Νατάσα” ανέφερε σε άλλο σημείο ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Ο γνωστός συνθέτης αναφέρθηκε στη σχέση του με την Πέγκυ Ζήνα λέγοντας:

“Με την Πέγκυ Ζήνα περάσαμε μια περίοδο που δεν μιλιόμασταν καθόλου, είχαμε διάφορες διαφωνίες. Ξαναγεννήθηκε με τον δίσκο που κάναμε. Βρεθήκαμε ξανά πέρσι και οι σχέσεις μας ξαναζεστάθηκαν και είμαστε στο στούντιο για έναν πολύ όμορφο δίσκο. Βρεθήκαμε μια δυο φορές σε κηδείες και μετανιώσαμε. Είπαμε «τώρα θα κρατάμε μούτρα πόσα χρόνια;»”.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Θεοφάνους: Το λέω και συγκινούμαι, έχουμε κάτσει με την Μαρινέλλα να καθαρίζουμε φασολάκια”

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους μάλιστα αποκάλυψε ότι μετά από χρόνια θα ξανάβρεθεί στο στούντιο για καινούργια τραγούδια με τον Αντώνη Ρέμο.

Σε ό,τι αφορά τα μουσικά του απωθημένα και τον άνθρωπο που λείπει από την λίστα των συνεργασιών του ο Γιώργος Θεοφάνους απάντησε:

“Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Άννα Βίσση! Είναι beyond ολονών! Είμαι περήφανος σαν κύπριος για την Άννα! Η Άννα δεν υπάρχει αγαπάει αυτό που κάνει. Λυπάμαι που δεν καταφέραμε και που δεν θα κάνουμε ποτέ δουλειά μαζί! Η εκτίμηση είναι αμοιβαία με την Άννα και το ξέρω!”.

Ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για την γενέτειρα του, Λάρνακα και το γεγονός ότι ποτέ δεν τον έχουν καλέσει για μια μουσική παράσταση, ούτε καν στον κατακλυσμό.

 

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button