Κόσμος

Άφησε το φίλο της να πεθάνει μέσα σε μια βαλίτσα – Την έκριναν ένοχη σε 90 λεπτά – Galaksias.com

Μια γυναίκα που κατηγορήθηκε ότι άφησε το φίλο της να πεθάνει αφού τον έβαλε σε μια βαλίτσα στο σπίτι τους, κρίθηκε ένοχη για φόνο δευτέρου βαθμού από ενόρκους στην κεντρική Φλόριντα των ΗΠΑ.

Τέσσερα χρόνια αφότου η Σάρα Μπουν συνελήφθη για τον θάνατο του Χόρχε Τόρες, οι ένορκοι εξέδωσαν την ετυμηγορία τους το βράδυ της Παρασκευής (25/10), αφού συσκέφθηκαν για περίπου 90 λεπτά.

Η Μπουν είχε δηλώσει αθώα. Η ίδια είπε αρχικά στους ντετέκτιβ του γραφείου του σερίφη της κομητείας Όραντζ ότι εκείνη και ο Τόρες έπαιζαν κρυφτό στις 23 Φεβρουαρίου 2020 στην κατοικία τους στο Γουίντερ Παρκ της Φλόριντα, όταν σκέφτηκαν ότι θα ήταν αστείο για εκείνον να μπει στη βαλίτσα.

Το ζευγάρι είχε πιει και όπως ισχυρίστηκε εκείνη στους αστυνομικούς, αποφάσισε να πάει για ύπνο, πιστεύοντας ότι ο φίλος της θα μπορούσε να βγει μόνος του από τη βαλίτσα.

Όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί, δεν βρήκε τον Τόρες, αλλά στη συνέχεια θυμήθηκε ότι ήταν στη βαλίτσα. Ξεκούμπωσε το φερμουάρ της βαλίτσας και τον βρήκε να μην ανταποκρίνεται.

Οι αστυνομικοί κατηγόρησαν την Μπουν για φόνο αφού βρήκαν βίντεο στο κινητό της τηλέφωνο που έδειχνε τον Τόρες να φωνάζει μέσα από τη βαλίτσα ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και να φωνάζει επανειλημμένα το όνομα της Μπουν.

Η έκθεση αυτοψίας ανέφερε ότι ο Τόρες είχε γρατσουνιές στην πλάτη και το λαιμό του και μώλωπες στον ώμο, το κρανίο και το μέτωπό του από αμβλύ τραύμα, καθώς και ένα κόψιμο κοντά στο σπασμένο του χείλος.

Η ποινή της θα γίνει γνωστή στις 2 Δεκεμβρίου. Είναι αντιμέτωπη με ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button