Τεχνολογιά

Αυτή η υπέροχη Yamaha XSR900 ίσως ξεπερνά και την GP – Galaksias Portal News

του Νεκτάριου Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν δεν μπορείτε να αγοράσετε τη δική σας ρετρό Yamaha XSR900 με τα νέα φέρινγκ από τον αντιπρόσωπο, τότε και από το σπίτι είναι εφικτό. Από την τελική άνοδο του Διαδικτύου, για τους λάτρεις, κατά κάποιο τρόπο, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να βρουν κάτι το οποίο δεν υπάρχει σε κάθε χώρα ή θα αργήσει πολύ να εισαχθεί. Σε τελική ανάλυση, αν βλέπουμε όμορφα πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι στις μοτοσυκλέτες τους ή τα αυτοκίνητά τους, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται, τότε υπάρχουν πολλές δυνατότητες για να τα απολαύσουμε βλέποντας τις όμορφες αυτές κατασκευές ή να μπούμε στη διαδικασία να παραγγείλουμε τα εξαρτήματα και στη συγκεκριμένη περίπτωση, να τα τοποθετήσουμε μόνοι μας στη μοτοσυκλέτα μας.

Είναι όμως και λίγο δίκοπο μαχαίρι. Με μεγαλύτερη πρόσβαση σε πληροφορίες έρχεται μεγαλύτερη γνώση του τι δεν μπορούμε να έχουμε. Μερικές φορές έχει να κάνει με αυτά που δεν μπορούμε να έχουμε ακόμα και μερικές φορές με αυτά που δεν θα μπορούμε να έχουμε ποτέ (τουλάχιστον, εκτός αν μετακομίσουμε στο εξωτερικό).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αν ρίξουμε μια ματιά στα όμορφα κιτ φέρινγκ HooBue XSR900 C-S και drool, αυτά μπορεί απλώς να βοηθήσουν να επανέλθει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μας με την επιλογή να κάνουμε την αγαπημένη μας XSR900 CP3 διαφορετική. Τα φέρινγκ διατίθενται σε δύο χρωματισμούς, καθώς και σε μια βασική έκδοση χωρίς βαφή που μπορεί να βαφεί από εμάς (ή από το αγαπημένο μας συνεργείο ή βαφείο). Υπάρχει ένα φέρινγκ σε μπλε χρώμα με χρυσές γραμμές και υπάρχει ένα σε μαύρο χρώμα με κόκκινες γραμμές. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, ολόκληρο το κιτ έχει σχεδιαστεί για να στερεωθεί με τα σημεία στερέωσης που υπάρχουν ήδη από το εργοστάσιο της Yamaha. Δεν απαιτείται πρόσθετη διαδικασία δημιουργίας βάσεων στήριξης και ανοίγματος οπών για την τοποθέτησή τους, λέει το κατάστημα HooBue με έδρα την Ταϊβάν.

Το κιτ περιλαμβάνει επίσης τα απαραίτητα εξαρτήματα τοποθέτησης, καθώς και ένα σετ αδιάβροχων αυτοκόλλητων. Αν δεν θέλει κάποιος ολόκληρο το κιτ, η HooBue πουλάει επίσης τα μεμονωμένα κομμάτια φέρινγκ από μόνα τους, χωρίς να χρειάζεται να αγοραστεί το πλήρες κιτ. Οι τιμές ποικίλλουν για το κάθε τμήμα από μόνο του, αλλά το πλήρες κιτ φέρινγκ προς το παρόν κοστίζει κάτι λιγότερο από 1,400 € για τις δύο βαμμένες εκδόσεις ή κάτω από 1,200 € για την άβαφη έκδοση. Είναι κατασκευασμένες για να ταιριάζουν στην XSR900 του 2022, οπότε αν έχετε μία από αυτές (ή σκέφτεστε να την αποκτήσετε), ένα κιτ φέρινγκ θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για να δώσει έναν πιο ρετρό χαρακτήρα και να μοιάζει με την XSR900 GP, που έβγαλε σε παραγωγή η Yamaha.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button