Τεχνολογιά

Αυξημένη συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ – Galaksias Portal News

Σε υψηλά επίπεδα κυμαίνεται η συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις 9.00 το πρωί είχαν ψηφίσει στις κάλπες, που στήθηκαν σε όλη τη χώρα, περισσότεροι από 18.000 πολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η συμμετοχή σε σχέση με την ίδια ώρα στην εκλογική διαδικασία του 2021 είναι αυξημένη κατά 31%.

Στις 11 το πρωί η αρμόδια επιτροπή του κόμματος (ΕΔΕΚΑΠ) θα κάνει την πρώτη επίσημη ανακοίνωση για τη συμμετοχή.

Οι κάλπες είναι προγραμματισμένο να κλείσουν στις 7 το βράδυ, εκτός και αν η ΕΔΕΚΑΠ αποφασίσει να δώσει παράταση, εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχει ακόμη σημαντική προσέλευση ψηφοφόρων, ιδίως στα μεγάλα εκλογικά κέντρα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ψηφοδέλτιο είναι κοινό με αλφαβητική σειρά των υποψηφίων: Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου , Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης και μπαίνει σταυρός προτίμησης.

Για να εκλεγεί νέος πρόεδρος απαιτείται να συγκεντρώσει το 50+1 των ψήφων κι αν δεν το καταφέρει τότε οι δύο πρώτοι θα αναμετρηθούν σε β γύρο την επόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Ψήφισαν Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο μετά τις 09.30 το πρωί της Κυριακής ψήφισε στο Πνευματικό Κένρο του Δήμου Αθηναίων ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

«Ενώνουμε δυνάμεις, κερδίζουμε την ελπίδα. Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον. Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τη χώρα. Καλώ όλους τους δημοκράτες και τους προοδευτικούς πολίτες να ψηφίσουν» δήλωσε.

Σχεδόν ταυτόχρονα στον Πύργο Ηλείας μετέβη για να ψηφίσει και ο υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης, που μίλησε για το μήνυμα «ενός ΠΑΣΟΚ που επιστρέφει».

Τα αποτελέσματα αναμένονται μετά τις 9.00 το βράδυ.

 

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button