Τεχνολογιά

Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητών και εξωσχολικών έξω από σχολείο στο Παγκράτι

Ένα ακόμη περιστατικό βίας ανάμεσα σε ανήλικους μαθητές και εξωσχολικούς έλαβε χώρα σε σχολείο στο Παγκράτι με αποτέλεσμα δυο μαθητές να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν τρία άτομα εκτός σχολείου μπήκαν στο προαύλιο και διαπληκτίστηκαν με έναν 16χρονο μαθητή με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί ελαφρά στον αγκώνα και την πλάτη. Την επόμενη μέρα τα συγκεκριμένα περίμεναν τον ανήλικο και την παρέα του στο σχόλασμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστική έιναι η περιγραφή του πατέρα μιας μαθήτριας. ο οποίος ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του καυγά βγήκαν ακόμη και μαχαίρια.

«Ενώ σχόλασαν τα παιδιά μαζί και η κόρη μου, βγήκαν από το σχολείο, τους κυνήγησε αρχικά μια ομάδα τριών ατόμων. Δύο παιδιά κρατούσαν μαχαίρι, τις κυνήγησαν και έφυγαν φοβισμένες, ήρθαν στο σπίτι. Τελικά, επιτέθηκαν σε κάποιον νεαρό, τον τραυμάτισαν και ήρθε και τον πήρε ασθενοφόρο. Είναι δυνατόν να στέλνεις τα παιδιά σου στο σχολείο και να μην ξέρεις πώς θα γυρίσουν;».

Από τη δική του πλευρά ένας μαθητής που βρέθηκε στο σημείο, επισήμανε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάποια παιδιά πήραν ξύλα και άρχισαν να βαράνε όποιους βρούνε, νόμιζαν ότι ήταν όλοι εναντίον τους. Κάποια παιδιά έτρεξαν κατευθείαν, πήγαν σπίτι τους, όμως κάποια άλλα έκατσαν και κοιτούσαν. Βγήκαν καθηγητές και προσπαθούσαν να τους σταματήσουν αλλά δεν μπορούσαν, ήταν πολύ έντονη μάχη».

Στο βίντεο – ντοκουμέντο που παρουσίασε το MEGA καταγράφεται η άγρια συμπλοκή μεταξύ των μαθητών και των εξωσχολικών.

Με μπουνιές και κλωτσιές ο ένας ανήλικος χτυπά τον άλλον. Η κατάσταση ξεφεύγει, ενώ φαίνεται καθαρά η στιγμή που κάποιοι χτυπούν με ξύλα και τραυματίζουν έναν 16χρονο. Τον χτυπούν στον αυχένα ενώ συνεχίζουν να απειλούν όποιον βρίσκεται στο σημείο.

Ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο της συμπλοκής παρέλαβε δύο τραυματισμένους μαθητές, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με τραύματα σε αυχένα και πρόσωπο. Για το περιστατικό έχει συλληφθεί ένας 17χρονος μαθητής ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button