Media

“Ακούγοντας τον Γιάννη Μπέζο να λέει…

Το πρωί της Παρασκευής στο “Breakfast @ star” για το βιντεάκι του Γιάννη Μπέζου και της Δήμητρας Παπαδοπούλου με την αναβίωση των “Απαράδεκτων”.

Ο Ετεοκλής Παύλου και η ομάδα της εκπομπής προβληματίστηκαν για το πως συνεχίζει να παρουσιάζεται ο ρόλος του γκέι, που υποδύθηκε ο Γιάννης Μπέζος.

“Εδώ ο Γιάννης Μπέζος δεν σατιρίζει με τον ίδιο τρόπο με τον Μάρκο Σεφερλή; Ποια είναι η διαφορά; Το έφεραν στο 2024; Δεν ήταν” είπε ο Ετεοκλής Παύλου και συνέχισε:

“Θεωρώ ότι ίσως υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Μόνο το «άντρακλας» σας πείραξε. Αυτό που λέει ότι επιλέγω το τι θέλω να είμαι -που έχουμε σταθεί πάρα πολλές φορές αν είναι επιλογή ή αν γεννιέται ένας άνθρωπος με τον οποιονδήποτε τρόπο- κι επιλέγω μία μειονότητα για να πάω κόντρα στο κατεστημένο, αυτό σας φαίνεται ότι αν το έλεγε ο Μάρκος δεν θα έπεφταν να τον φάνε όλοι;”.

“Αν ήταν το παιδί σου στην επιθεώρηση του Μάρκου, θα γελούσε; Θα ένιωθε άσχημα. Αν το δικό μας παιδί ήταν στην επιθεώρηση κι άκουγε το γέλιο που προκάλεσε στο κοινό, θα ένιωθε ωραία; Ακούγοντας τον Γιάννη Μπέζο να λέει ότι άλλαξα από την επιλογή που είχα κι έγινα άντρακλας, δεν θα ενοχληθεί; Εδώ ακούω ότι είναι επιλογή. Συμφωνούμε όλοι ότι ήταν ατυχές. Αν έρθει ο Γιάννης Μπέζος και κάνει αυτή τη σάτιρα για το θέμα των κιλών με τη Ματούλα Ζαμάνη, θα σχολιάζαμε το ίδιο πράγμα; Δεν συνδέεται ότι υπάρχει εξέλιξη στη σκηνή το 2024. Θα έπρεπε η εξέλιξη να είναι προσαρμοσμένη στο σήμερα. Αν φέρουμε όλους τους ρόλους από το πριν στο τώρα, θα πρέπει να εκσυγχρονιστούμε” κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button