Media

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η αποκάλυψη για την…

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα στους “Δυο Ξένους”, ενώ αποκαλύπτει για πρώτη φορά το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση που έκανε η ίδια στον σεναριογράφο να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά “Μαρία, η άσχημη“.

“Με τον Αλέξανδρο κάναμε παρέα, είχα κάνει και ένα guest στο σήριαλ που έγραφε, το «Πάτερ Ημών» με τον Κώστα Καρρά, οπότε με πήρε τηλέφωνο και μου πρότεινε τον ρόλο της Μίνας. Έχω μόνο τα καλύτερα να θυμάμαι από αυτά τα χρόνια με τους «Δυο Ξένους». Μπορεί να μην είχα τις κωμικές ατάκες της Ντένης Μαρκορά ή της Φλώρας, αλλά ήραν μια τρομερή εμπειρία για μένα, ένας ρόλος που αγάπησα” περιγράφει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

“Νιώθω πως οι Δυο Ξένοι είναι σαν τις παλιές ελληνικές ταινίες που παραμένουν διαχρονικές και τις βλέπουμε ξανά και ξανά και μαζί μας οι νέες γενιές. Ακόμα και σήμερα, τα παιδιά που με βλέπουν στον δρόμο με φωνάζουν «κυρία Μίνα» ή «η μαμά της Αλίνας» από το Σόι Σου” αναφέρει στη συνέχεια η ηθοποιός.

Είναι προσόν να είσαι ωραία;

“Δεν είναι κακό, απλά δεν πρέπει να επενδύσεις μόνο στην ομορφιά. Για να έχεις διάρκεια, δεν μπορείς να παίζεις πάντα την όμορφη. Όταν θα ξεκινούσε η «Μαρία η Άσχημη», έλεγα στον Αλέξανδρο Ρήγα: βάλε με να κάνω τη Μαρία την άσχημη, να γίνω χάλια, να τσαλακωθώ. Εκείνος μου έλεγε: ρε Αλεξάνδρα, αυτά τα μάτια θα σε προδώσουν και θα σε καταλάβουν αμέσως” αποκαλύπτει για πρώτη φορά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button