Ελλάδα

Άλλο Ηράκλειο…άλλο Κωνσταντινούπολη, ήττα από Φενέρ για Ολυμπιακό! – Galaksias.com

Στην Κωνσταντινούπολη ταξίδεψε ο Ολυμπιακός για την έναρξη της EuroLeague και εκεί αντιμετώπισε το βράδυ της Παρασκευής (4/10) την -εκ των φαβορί για το Final Four και τον τίτλο- Φενέρμπαχτσε. Και αυτή τη φορά ηττήθηκε, αντιθετα από το τουρνουά του Ηρακλείου που έστω και δύσκολα είχε επικρατήσει…

Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 82-71 σε ένα σαραντάλεπτο που δεν είχε ποιότητα, δεν είχε θέαμα, αλλά νευρικότητα και πολλές κακές αποφάσεις.

Ο Μόουζες Ράιτ ήταν ο πιο μαχητικός παίκτης των ερυθρόλευκων, που είδαν τους Γουόκαπ, Ντόρσεϊ, Φουρνιέ σε κακή βραδιά, τον Σάσα Βεζένκοβ να παίρνει πολύ λίγες προσπάθειες και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μη μπορεί να καλύψει το μεγάλο πρόβλημα στο ριμπάουντ. Τα ελάχιστα λάθη ήταν ένα καλό νέο για τους Πειραιώτες, όμως η αστοχία στο τρίποντο ήταν παροιμιώδης και το αποτέλεσμα φυσιολογικό βάσει της εικόνας των δύο ομάδων.

Ο Γουίντ Μπάλντουιν ήταν μακράν ο κορυφαίος της Φενέρμπαχτσε, που σοκαρίστηκε όταν έχασε νωρίς στον αγώνα τον Σκότι Γουίλμπεκιν, είχε πολλά “νεκρά” διαστήματα, αλλά πήρε το ματς σε μία πολύ μέτρια βραδιά για το επίπεδό της. Χωρίς να σουτάρει καλά, αλλά με ενέργεια και αποφασιστικότητα στο ριμπάουντ και με τον Νάιτζελ Χέιζ να σκοράρει το τετράποντο για το 79-69 στο 38′ που έκρινε οριστικά τον αγώνα. Δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, εκτός δωδεκάδας ο Μελίχ Μαχμούτογλου.

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 32-36, 57-56, 82-71

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button