Ελλάδα

Ανακοινώθηκε για τρία χρόνια από τον Ολυμπιακό ο Γιαζιτσί – Galaksias.com

Ο Τούρκος διεθνής μεσοεπιθετικός θα δώσει λύσεις στο κομμάτι της δημιουργίας…

Ο Γιουσούφ Γιαζιτσί ανήκει πια στον Ολυμπιακό και ήρθε για να δώσει λύσεις στο κομμάτι της δημιουργίας, όπου ο Κυπελλούχος Ευρώπης πάσχει ολοφάνερα φέτος απόντων Φορτούνη, Ποντένσε και Όρτα.

Ο Τούρκος διεθνής μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» το βράδυ του Σαββάτου (28/9), υπογράφοντας μάλιστα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας αφού προηγουμένως πέρασε τις καθιερωμένες αλλά και απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Γιαζιτσί θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του το συντομότερο δυνατό.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έκανε το ποδοσφαιρικό ξεπέταγμά του στην Τράμπζονσπορ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 120 αγώνες (27 γκολ, 22 ασίστ) έως το 2019, οπότε και μεταγράφηκε στη Λιλ έναντι ποσού 18,5 εκατ. ευρώ.

Με τους «Λιλουά» κατάκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας το 2021, με τον ίδιο να συνθέτει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον συμπατριώτη του Μπουράκ Γιλμάζ.

Στη Λιλ έπαιξε 135 παιχνίδια (29 γκολ, 15 ασίστ), ενώ είχε ένα πέρασμα και από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετρώντας 12 παρουσίες με 8 γκολ και 2 ασίστ. Είναι 45 φορές διεθνής με την Εθνική Τουρκίας (3 γκολ), όντας μέλος της αποστολής στο Euro 2024.
 

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button