Media

Ανδρέας Κονάνος: “Νόμιζαν ότι ήμουν παπάς, είχα ερωτικές εμπειρίες, μετά έκανα και λειτουργίες και τα έκανα όλα μαζί”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Κονάνος στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα, το πρωινό της Πέμπτης, στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο επιτυχημένος συγγραφέας μίλησε από καρδιάς για την απόφαση να αφήσει την ιεροσύνη καθώς και να μιλήσει ανοιχτά για τον ερωτικό του προσανατολισμό.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Κονάνος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση να αφήσω την εκκλήσία, ήταν όμως δύσκολο να το υλοποιήσω γιατί από τη στιγμή που πήραν την απόφαση μέχρι τη στιγμή που την υλοποίησα… πέρασαν 10 χρόνια. Όταν αφήνεις κάτι, πρέπει να έχεις ετοιμάσει, πριν το αφήσεις, τη νέα σου ταυτότητα ώστε να μπορείς να σταθείς και να μην καταρρεύσεις. Υπήρχε ένα μεταβατικό στάδιο το οποίο έπρεπε να το συνηθίσω, να βγω να ψωνίσω στα μαγαζιά, να πάρω παντελόνια εκτός από τα μαύρα που είχα. Ήταν ένα ξεκίνημα, γνώριζα τον κόσμο από την αρχή έχοντας κάνει μια παύση 20 ετών και ζώντας έναν συγκεκριμένο ρυθμό ζωής, μια ρουτίνα ζωής. Ήταν ένα στάδιο που μου πήρε περίπου ένα χρόνιο για να το συνηθίσω».

«Αυτός που είναι ο πυρήνας στη σχέση μου μέσα στην εκκλησία ήταν ο Θεός και αυτός δεν μου λείπει. Τα εξωτερικά, η σκηνοθεσία αυτού του πράγματος, το ντεκόρ του του πράγματος που είναι η λειτουργία, η αμφίεση και οι τελετουργίες δεν νιώθω ότι μου λείπουν. Δεν εγκατέλειψα τον Θεό».

«Δεν είναι δύσκολο να πεις κάτι πασιφανές στο σπίτι σου. Όταν όμως κάτι πας να το πεις σε όλους έξω, εκεί είναι η δυσκολία γιατί ξέρεις ότι η κοινωνία μας είναι λίγο ανθρωποφαγική» πρόσθεσε, επίσης, ο Ανδρέας Κονάνος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στο MEGA.

«Πολλοί νομίζουν ότι, άμα πεις πως είσαι ομοφυλόφιλος, δεν κάνεις τίποτα και από το πρωί μέχρι το βράδυ ή έστω μέσα στην εβδομάδα ζεις το αχαλίνωτο σ… Και πολλοί νόμιζαν ότι εγώ είμαι ένας που ήμουν παπάς, είχα ερωτικές εμπειρίες, μετά έκανα και λειτουργίες και τα έκανα όλα μαζί. Εγώ όμως δεν είπα αυτό. Είπα ότι η ταυτότητα μου είναι αυτή, πάντα ήταν, δεν έχω εμπειρίες και ειδικά σαν ιερέας δεν είχα κάνει τίποτα».

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button