Πολιτισμός

Andrew WK: Ο ροκ σταρ που… δεν υπήρξε ποτέ

Σε όλους αρέσει μια καλή θεωρία συνωμοσίας και ο κόσμος της pop μουσικής είναι γεμάτος από αυτές.

Με την πάροδο των ετών, αμέτρητες παράξενες συνωμοσίες έχουν φτιαχτεί από τις ζωές των μουσικών, από το «Ο Paul McCartney πέθανε το 1966» έως το «ο Lars Ulrich είναι ένας καλός ντράμερ».

Τις πιο πρόσφατες εποχές, μια από τις πιο περίεργες συνωμοσίες της ροκ μουσικής είναι η περίεργη περίπτωση του Andrew WK, η οποία εξακολουθεί να προκαλεί ερωτήματα μέχρι σήμερα.

Για τους αμύητους, ο Andrew WK είναι τραγουδιστής και πολυοργανίστας που εισέβαλε στην αμερικανική ροκ σκηνή στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με ένα μοναδικό μείγμα σκληρού ροκ, μέταλ και ποπ.

Παρά το γεγονός ότι ήταν σχετικά άγνωστος πριν κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ, I Get Wet, το 2001, ο WK αναδείχθηκε γρήγορα, με επιτυχία στα chart τόσο στις ΗΠΑ όσο και, σε μικρότερο βαθμό, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, δεν είναι όλα όπως φαίνονται όταν πρόκειται για τον WK, καθώς ο τραγουδιστής έχει αφήσει πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την πραγματική του ταυτότητα, τους συνεργάτες και την ίδια τη μουσική του.

Εκ πρώτης όψεως, ο Andrew WK είναι απλώς ένα καλλιτεχνικό όνομα για τον Andrew Wilkes-Krier, ο οποίος ξεκίνησε τη μουσική παίζοντας σε μια ποικιλία εφηβικών ροκ συγκροτημάτων στην Καλιφόρνια τη δεκαετία του 1990. Ωστόσο, αν σκάψετε λίγο πιο βαθιά, ο ροκ σταρ προσελκύει μεγάλο μυστήριο.

Επιπρόσθετα στο μυστήριο, οι θαυμαστές έχουν παρατηρήσει δραστικές αλλαγές στην εμφάνιση του WK όλα αυτά τα χρόνια.

Αν και δεν αποκλείεται ένας ροκ σταρ να αλλάξει την εμφάνισή του με την πάροδο του χρόνου, όσον αφορά την αλλαγή βάρους, τη διαδικασία γήρανσης ή ακόμα και την πλαστική χειρουργική, το πρόσωπο του WK έχει αλλάξει δραστικά και επανειλημμένα, με αποτέλεσμα πολλοί να υποθέσουν ότι ο Andrew WK είναι απλώς ένας χαρακτήρας που παίζεται από πολλούς διαφορετικούς ηθοποιούς ή μουσικούς.

Μια άλλη θεωρία είναι ότι ο Andrew WK είναι στην πραγματικότητα ένας άντρας με το όνομα Steev Mike. Το 2004, ο ιστότοπος του μουσικού παραβιάστηκε από κάποιον που ισχυριζόταν ότι λεγόταν Steev Mike, αποκαλύπτοντας ότι φέρεται να είχε γράψει τη μουσική στους δίσκους του WK.

Σε απάντηση, ο WK εξέδωσε μια δήλωση ισχυριζόμενος: «Συνήθιζα να αποκαλώ τον εαυτό μου Steev Mike πριν από πολύ καιρό ». Αντίθετα, ο WK έχει επανειλημμένα αρνηθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την περσόνα του Steev Mike και πολλά άτομα που συνεργάστηκαν στενά μαζί του έχουν επιβεβαιώσει ότι ο Mike είναι ένα πραγματικό πρόσωπο, όχι απλώς ένα ψευδώνυμο για τον WK.

Με πληροφορίες από το Far Out

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button