Αθλητικά

Ανήλικοι στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε γνωστό club της Λ. Βουλιαγμένης

Οχτώ ανήλικοι μαθητές, κατέληξαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης, μετά την κατανάλωση ποτού, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (27/10)

Τα παιδιά ηλικίας από 15 έως 17 ετών, συμμετείχαν σε προγραμματισμένη χοροεσπερίδα σχολείων σε γνωστό κλαμπ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Πρόκειται για μαθητές σχολείων, από τα Βόρεια Προάστια, την Κηφισιά, την Αγία Παρασκευή και άλλες περιοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του υπευθύνου του κλαμπ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι 20 ετών ! Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αυτή της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Πατέρας 15χρονης μαθήτριας που νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο, ο κ. Γρηγόρης Γρηγοράκης, επικοινώνησε με τη «Ζούγκλα» για να καταγγείλει την εγκληματική αδιαφορία των υπευθύνων του club.

Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχουν πολλά παιδιά που είχαν σοβαρό πρόβλημα μετά την κατανάλωση ποτών, πέρα από τα 8 που πήγαν στο νοσοκομείο, ενώ ένα κορίτσι είναι πιο σοβαρά. Ευτυχώς το δικό μου παιδί πήγε στο νοσοκομείο Παίδων και ξεπέρασε τον κίνδυνο, πηγαίνει καλύτερα. Θα πρέπει όμως  οι υπεύθυνοι του μαγαζιού να δώσουν εξηγήσεις. Πως είναι δυνατόν να σέρβιραν αλκοόλ σε ανήλικα 15χρονα και 16χρονα;»

Ο κ. Γρηγοράκης, όπως λέει στη «Ζούγκλα» είναι αποφασισμένος να υποβάλει μήνυση κατά των υπευθύνων. «Θα πρέπει να σταματήσει η ατιμωρησία όλων αυτών που στο βωμό του εύκολου κέρδους αδιαφορούν και δεν νοιάζονται αν κινδυνεύουν ζωές ανήλικων παιδιών» καταλήγει.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, το συγκεκριμένο κλαμπ φαίνεται πως σέρβιρε νοθευμένα ποτά στους ανήλικους. Τόνισε ακόμη πως 5 μαθητές νοσηλεύονται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, εκ των οποίων 4 είναι σε κλινικές, ενώ 1 μαθητής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους, εκτός κινδύνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button