Πολιτική

Αντιπαραθέσεις και αιχμές απ’ όλους και για όλα – Galaksias Portal News

Τρεις ώρες κράτησε το debate των υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ που έγινε το βράδυ της Τρίτης (24/9/24). Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους στο στούντιο της ΕΡΤ.

Ήταν ένα debate με διάλογο μεταξύ των 6 υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι έριχναν μπηχτές και άφηναν αιχμές ο ένας για τον άλλον…

Διαβάστε αναλυτικά, όλα όσα έγιναν στο LiveBlog που έκανε το newsit.gr

Οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης ανέπτυξαν τις θέσεις τους στο debate για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ σε έξι θεματικές ενότητες.

1.    Οικονομία-Ανάπτυξη
2.    Κοινωνικό κράτος-Νέα γενιά-Δημογραφικό
3.    Εξωτερική πολιτική-Άμυνα- Ευρωπαϊκή Ένωση
4.    Κράτος-Θεσμοί-Αυτοδιοίκηση
5.    Κλιματική κρίση-Πολιτική προστασία-Ενεργειακή μετάβαση
6.    ΠΑΣΟΚ: Επόμενη μέρα

Η διάρκεια κάθε δημοσιογραφικής ερώτησης, σε ό,τι αφορά τις έξι ενότητες, δεν έπρεπε να ξεπερνά τα 30” και η διάρκεια κάθε απάντησης τα 90”.

Δείτε εδώ όλο το debate των 6 υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ:

Οι Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς είχαν τη δυνατότητα υποβολής συνολικά 6 follow up ερωτήσεων ο καθένας στους έξι υποψηφίους. Κάθε ερώτηση δεν έπρεπε να ξεπερνά τα 15” και κάθε απάντηση τα 30”.

Κάθε υποψήφια-ιος είχε τη δυνατότητα 5 φορές -κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας- υποβολής ερωτήσεων, τοποθέτησης, αλλά και σχολίου σε διαφορετικό κάθε φορά συνυποψήφιό του, αλλά και σε διαφορετική ενότητα.

Η υποβληθείσα ερώτηση, όπως και η απάντηση, δεν έπρεπε να ξεπερνά τα 30”. Την ίδια χρονική διάρκεια έπρεπε να έχουν οι επανατοποθετήσεις, αλλά και οι ανταπαντήσεις.

To άρθρο Ένταση στο debate για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Αντιπαραθέσεις και αιχμές απ’ όλους και για όλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button