Πολιτική

Από την Κεντροαριστερά οι περισσότεροι ψηφοφόροι στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ – Galaksias Portal News

Στην δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής (6/10/24) και ολοκληρώθηκε την 1η Οκτωβρίου, καταγράφεται το τι επιθυμούν για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ εκείνοι που δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές αλλά και από ποιον κομματικό χώρο προέρχονται.

 

Στη δημοσκόπηση της Pulse και στην ερώτηση πώς αυτοχαρακτηρίζονται πολιτικά όσοι δήλωσαν ότι σίγουρα θα ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, το 43% δήλωσε ότι προέρχεται από την Κεντροαριστερά, το 38% από το κέντρο και το 8% από την Αριστερά.

Στην ερώτηση τι θεωρούν ότι είναι καλύτερο για το ΠΑΣΟΚ σήμερα, όσοι δήλωσαν ότι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές, απάντησαν σε ποσοστό 71% ότι επιθυμούν το κόμμα να συνεχίσει αυτόνομη πορεία ενώ το 22% απάντησε «να επιδιώξει συνεργασίες».

Την ίδια ώρα, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, επιθυμούν σε ποσοστό 62% το ΠΑΣΟΚ να επιδιώξει συνεργασίες.

Στην ίδια ερώτηση, τι είναι καλύτερο για το ΠΑΣΟΚ σήμερα, εκείνοι που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, απάντησαν ότι επιθυμούν το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνεχίσει αυτόνομη πορεία, σε ποσοστό 76%

Όλα αυτά, σε δείγμα 1.311 πολιτών που συμμετείχαν στην έρευνα της Pulse…

To άρθρο Δημοσκόπηση Pulse: Από την Κεντροαριστερά οι περισσότεροι ψηφοφόροι στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button