Πολιτική

Από το 2% διεκδικητής της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ – Galaksias Portal News

Αν και οι περισσότερες προβλέψεις για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, προέβλεπαν ένα «καθαρό» ντέρμπι Ανδρουλάκη – Δούκα για τον τον β’ γύρο, ο Παύλος Γερουλάνος έκανε την ανατροπή το βράδυ της Κυριακής (6/10/24).

Με συντριπτικά ποσοστά στην Αττική, ο Παύλος Γερουλάνος βρέθηκε να «κονταροχτυπιέται» με τον Χάρη Δούκα για το ποιος από τους δύο θα περάσει στον β’ γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ για να αναμετρηθεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Συγκεκριμένα, στις 22.50 το βράδυ της Κυριακής, με καταμετρημένο το 90,7% των ψήφων ο Παύλος Γερουλάνος συγκέντρωνε το 20,91% των ψήφων ενώ ο Χάρης Δούκας το 21,69% είχαν δηλαδή διαφορά μικρότερη από μία μονάδα!

Εντυπωσιακό είναι το ποσοστό για τον Παύλο Γερουλάνο στην Αττική, καθώς με καταμετρημένο το 70% των ψήφων, εμφανιζόταν πρώτος με 27,1% με την Άννα Διαμαντοπούλου να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 24,56% και τον Νίκο Ανδρουλάκη με 21,4%

Μόλις 3 χρόνια πριν, το 2021 στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Γερουλάνος είχε συγκεντρώσει το 2,99% των ψήφων.

Δηλαδή, μέσα σε 3 χρόνια, ο Παύλος Γερουλάνος κατάφερε από το 2,99% να φτάσει να διεκδικεί την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, με ελάχιστη διαφορά από τον Χάρη και τη βραδιά να μετατρέπεται σε θρίλερ για γερά νεύρα.

 

To άρθρο Το μεγάλο άλμα του Παύλου Γερουλάνου: Από το 2% διεκδικητής της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button