LifeStyle

«Αποφάσισα να κάνω μήνυση γιατί είναι ο ευτελισμός της ανθρώπινης υπόστασης» – Galaksias Portal News

Ο Χάρης Ρώμας ξέσπασε για τα σχόλια ορισμένων σε ιστοσελίδα. Αποφάσισε να κινηθεί νομικά και να καταθέσει μήνυση, ώστε να χυθεί άπλετο φως και να τιμωρηθούν εκείνοι που ευθύνονται».

Ο Χάρης Ρώμας προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους που τον έκαναν να κινηθεί νομικά με τον δικηγόρο του, για τα σχόλια ορισμένων για εκείνον σε ιστοσελίδα. Όπως ανέφερε είναι υποκριτικό να αναρωτιούνται κάποιοι για τη βία ανηλίκων και από την άλλοι να αφήνουν τέτοιου είδους συμπεριφορές ατιμώρητες. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος φαίνεται αποφασισμένος να μην αφήσει την υπόθεση να ξεχαστεί με το πέρασμα του χρόνου.

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος του Κωνσταντίνου Καμέα στην εκπομπή Status στο Astra Tv και ξεσπάθωσε για όσους λοιδορούν το πρόσωπό του. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, θα κινηθεί νομικά εναντίον μίας σελίδας για άσχημα σχόλια που υπήρξαν προς το πρόσωπό του από haters.

«Επειδή έχω πέσει θύμα κι εγώ αποφάσισα να κάνω μήνυση στη σελίδα, τράβα βρες την. Είναι πολλά τα λεφτά και για αυτό δεν τα πειράζουν αυτά και δεν αποκαλύπτουν τους λογαριασμούς των ανθρώπων που με αυτόν τον χυδαίο τρόπο σχολιάζουν.

Όμως, εγώ με τη δικηγόρο μου θα κάνω μήνυση σε όλους αυτούς που έχουν σχολιάσει σε μία ανάρτηση που έχει υποπέσει στην αντίληψή μου» δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.

«Αυτό είναι ο ευτελισμός της ανθρώπινης υπόστασης. Δεν με ενοχλεί γιατί λοιδορεί το πρόσωπό μου, αλλά γιατί ψάχνουμε να βρούμε τα αίτια που κάποια παιδιά πλακώνουν στο ξύλο τους συμμαθητές τους και οι υπόλοιποι τους κινηματογραφούν».

«Αυτά τα παιδιά θα μπορούσαν να είναι παιδιά των haters, που μπαίνουν και γράφουν με αυτόν τον χυδαίο τρόπο κι έχουν εθιστεί σε αυτήν την κουλτούρα» είπε ο Χάρης Ρώμας.

To άρθρο Χάρης Ρώμας: «Αποφάσισα να κάνω μήνυση γιατί είναι ο ευτελισμός της ανθρώπινης υπόστασης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button